5 tips voor je rondreis Israël

Oud Jeruzalem
5 tips voor je rondreis Israël
Israël is een perfect land voor een rondreis. Er is namelijk zoveel te zien! Wij hebben 5 tips voor je om alles uit je rondreis te halen en op ontdekking te gaan in Israël.
Israel landschap
Privéchauffeur of huurauto
Reizen met een privéchauffeur in Israël is heel vanzelfsprekend, gemakkelijk én betaalbaar. Je kunt zorgeloos genieten van de omgeving of onderweg even een dutje doen terwijl je van A naar B wordt gebracht. Wil je even stoppen onderweg? Geen probleem! Jij bepaalt. Liever zelf rijden? Dan kun je ook gewoon zelf een auto huren, dat regelen we graag voor je. De wegen in Israël zijn goed begaanbaar en met een goede GPS verdwaal je niet!
Combineer steden
Als je Tel Aviv én Jeruzalem bezoekt, zie je twee compleet andere gezichten van het land. Zorg dus dat beide steden in je route zitten! Zowel met een huurauto als met het openbaar vervoer kun je uitstekend tussen deze steden reizen. Beleef in Tel Aviv het hippe, moderne uitgaansleven en duik in Jeruzalem in historie en oude tradities van diverse religies.
Mitzpe Ramon acco
Overnacht in de woestijn
Een overnachting in de woestijn mag absoluut niet ontbreken tijdens je rondreis! Dit is een unieke beleving die eigenlijk niet te beschrijven valt. Even helemaal back to basic, weg van alle drukte en een geweldige sterrenhemel om ’s avonds van te genieten. Zorg wel dat je warme kleding bij je hebt, want het koelt hier ’s nachts snel af.
Oversteek Jordanië
Als je in Eilat bent kun je de grens oversteken naar Jordanië. Dit is een bekende bad- en havenplaats welke, net als Eilat, geliefd is onder duikliefhebbers. Twee vliegen in één klap!
Meer van Tiberias
Vergeet het noorden niet!
De steden, de Dode Zee, de woestijn en Eilat sturen menig reiziger vooral naar het zuiden van het land, waarbij het noorden wordt vergeten. En dat is zonde, wat juist daar valt veel historie te beleven. Nazareth, Bethlehem, Haifa en het Meer van Tiberias zijn stuk voor stuk uniek en hebben een bewogen geschiedenis. Een must om Israël te leren kennen.
Op onze website vind je diverse hotels en voorbeeldreizen door Israël. Voldoen deze niet aan jouw wensen of wil je helemaal zelf een reis opbouwen? Dan zitten wij voor je klaar! Mail of bel ons, en we stellen samen jouw perfecte reis samen.