Bivouac deluxe Le Sand
BewarenToegevoegd aan bewaarde vakanties
Luxe tentenkamp
Eigen badkamer
Slechts 4 tenten
Algemeen
Bivouac de luxe Le Sand is een zeer exclusief tentenkamp aan de voet van de Chegaga duinen. Vanuit M’Hamid vertrek je per 4x4 richting de Chegaga duinen. Al na een paar kilometer word je omringd door een zee van zand.

De grote witte tenten vormen een mooi contrast met de adembenemende natuur. Het kamp bestaat uit 4 luxe tenten welke sfeervol zijn ingericht. Gezellig met z’n allen rondom het kampvuur of bij de gemeenschappelijk tent met restaurant en bar. En ’s avonds kun je genieten van een schitterende sterrenhemel. Na een prachtige zonsopkomst wordt het ontbijt in de woestijn geserveerd. Een prima afsluiter van je woestijnavontuur!
Ligging
• Aan de voet van de Chegaga duinen
Kamers
Tent
• De tenten zijn sfeervol ingericht met rode tapijten, een eigen badkamer met douche en toilet, handdoeken, Nespresso-koffiemachine, kluisje, nachtkastje en lantaarns.
Faciliteiten
Eten en drinken
• Verblijf op basis van halfpension
Goed om te weten
Je hebt een 4x4 transfer nodig vanaf hotel Dar Azawad of Chez La Pacha in M’Hamid (ca. 2 uur). Hier zijn kosten aan verbonden. Op dit moment is het helaas (nog) niet mogelijk om deze online bij te boeken, neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling of vermeld dit tijdens boeken dan nemen wij contact met je op.
Algemeen
Chegaga
De zandduinen van Erg Chegaga zijn de grootste en meest ongerepte van Marokko. Ze hebben een lengte van ongeveer 40 kilometer en een breedte van ongeveer 15 kilometer en liggen verder van de bewoonde wereld. De weg ernaartoe is onverhard en je kan het gebied alleen bereiken per jeep of kameel. In de woestijn van Erg Chegaga vind je niet alleen de hoogste zandduinen van Marokko, vanwaar je tot Algerije kunt kijken, maar de rit ernaartoe is ook prachtig. De route gaat door de groene Draa Vallei. Deze prachtige vallei slingert zich door de woestijn waarbij je onderweg schitterende kasba’s, groene oases en bewoners met hun traditionele cultuur zult zien. Je overnacht diep in de woestijn en wanneer de zon ondergaat wordt er een kampvuur gemaakt. Je kunt genieten van een glaasje muntthee en van de duizenden sterren!