Bivouac Le Nomade Chegaga
BewarenToegevoegd aan bewaarde vakanties
Aan de voet van de Chegaga duinen
's Avonds rondom het kampvuur
Net ingerichte tenten
Algemeen
Aan de voet van de Chegaga duinen bevindt zich dit tentenkamp dat uit 20 nomadententen bestaat met een maximale capaciteit van 4 personen per tent. Geniet van de gezelligheid en de prachtige omgeving bij het kampvuur of de gemeenschappelijke tent. De tenten zijn ingericht met tapijten, handdoeken, nachtkastje en lantaarns. Voor het sanitair ben je aangewezen op een gemeenschappelijk gebouw met douches en toiletten.
Ligging
• Aan de voet van de Chegaga duinen
Kamers
Tent
• Sfeervol ingericht met:
• Tapijten
• Nachtkastje
• Lantaarns
• (Let op geen eigen sanitair)
Faciliteiten
Eten en drinken
• Verblijf op basis van halfpension.
Goed om te weten
Je hebt een 4x4 transfer nodig vanaf hotel Dar Azawad of Chez La Pacha in M’Hamid (ca. 2 uur). Hier zijn kosten aan verbonden. Op dit moment is het helaas (nog) niet mogelijk om deze online bij te boeken, neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling of vermeld dit tijdens boeken dan nemen wij contact met je op.
Algemeen
Chegaga
De zandduinen van Erg Chegaga zijn de grootste en meest ongerepte van Marokko. Ze hebben een lengte van ongeveer 40 kilometer en een breedte van ongeveer 15 kilometer en liggen verder van de bewoonde wereld. De weg ernaartoe is onverhard en je kan het gebied alleen bereiken per jeep of kameel. In de woestijn van Erg Chegaga vind je niet alleen de hoogste zandduinen van Marokko, vanwaar je tot Algerije kunt kijken, maar de rit ernaartoe is ook prachtig. De route gaat door de groene Draa Vallei. Deze prachtige vallei slingert zich door de woestijn waarbij je onderweg schitterende kasba’s, groene oases en bewoners met hun traditionele cultuur zult zien. Je overnacht diep in de woestijn en wanneer de zon ondergaat wordt er een kampvuur gemaakt. Je kunt genieten van een glaasje muntthee en van de duizenden sterren!