Black Friday Weekend Deal 2020

Black Friday Weekend Deal bij Isropa Reizen

Vrijdag 29 november is het Black Friday! Uiteraard hebben ook wij een ontzettend scherpe aanbieding! Dit hele weekend ontvang je bij Isropa Reizen namelijk €100,- korting per persoon! Of je nu voor een heerlijke zomervakantie naar Portugal gaat, een lastminute zonvakantie naar de Rode Zee of een 5-daagse stedentrip naar Marrakech, op ons hele aanbod krijg je €100,- korting per persoon!

Zonvakanties
Heb jij al plannen voor aankomende zomer? Of wil je er juist even lekker tussenuit en in het voorjaar al genieten van de zon? Met een korting van maar liefst €100,- per persoon is het nu wel heel aantrekkelijk om dit weekend alvast jouw eerstvolgende zonvakantie te boeken! Wij kunnen het zeker aanraden! Bekijk hier ons aanbod zonvakanties!

Stedentrips
Marrakech, Valletta, Lissabon, of toch eens iets anders en kies je voor Jeruzalem of Cairo? Een stedentrip is dé manier om in korte tijd een bestemming te proeven en te ontdekken. Heerlijk om in het voor-of najaar er even lekker een paar dagen tussen uit te gaan. Op onze stedentrips van minimaal 4 nachten is de korting ook van toepassing, dus waar wacht je nog op? Bekijk hier ons aanbod stedentrips!

Fly-drives
Een rondreis of fly-drive is toch wel dé manier om een land echt goed te leren kennen en te ontdekken. Je ziet van alles en slaapt op unieke adresjes. Een ideale vakantie voor dit voorjaar! Ook op onze fly-drives en rondreizen is de korting van €100,- per persoon dit weekend geldig! Bedenk snel welke bestemming jij aankomend jaar wilt ontdekken en boek dit weekend nog! Bekijk hier ons aanbod fly-drives!

Specials
Ook op onze specials is deze unieke kortingsactie van toepassing! Bekijk hier ons aanbod specials!

Black Friday Weekend Deal 2019

Voorwaarden

  • Geldig op al onze pakketreizen van minimaal 4 nachten inclusief vlucht tot 01-11-2020

  • Korting is geldig voor alle passagiers met een minimale leeftijd van 2 jaar

  • Geldig op al onze bestemmingen uit ons aanbod

  • Geldig op stedentrips, zonvakanties, fly-drives, georganiseerde roepsrondreizen, privérondreizen en specials.

  • De actie loopt van vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december

  • De korting geldt op vakanties die op vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december geboekt of aangevraagd worden, indien een reis niet meer beschikbaar is wordt een alternatief geboden waar de korting ook van toepassing op is. Indien met niet akkoord gaat met het alternatief komt de vakantie en daarmee de korting te vervallen. Eventuele andere aanvragen zijn niet meer geldig voor deze kortingsactie.