5 De leukste fly-drives op Cyprus

Algemeen fly-drive
Een ideale manier om Cyprus te ontdekken is met een eigen huurauto. Het hele eiland verkennen in je eigen tempo, daar stoppen waar je maar wil en op geheel eigen wijze Cyprus ontdekken. De mogelijkheden zijn groot! Daarom geven wij je hieronder de leukste fly-drives op Cyprus.
Paphos
Fly-drive de bezienswaardigheden van Cyprus
Langs alle hoogtepunten en bezienswaardigheden van Cyprus? Dan is deze fly-drive de beste keuze! Tijdens deze 8-daagse fly-drive kom je langs de mooiste plekjes van Cyprus. Denk bijvoorbeeld aan het Turkse Fort in Larnaca, de oude Venetiaanse stadsmuren van Nicosia en de archeologische opgravingen in Paphos.

Bekijk de reis hier!
Wandelen op Cyprus
Fly-drive hike & drive
Voor de actievelingen onder ons is de fly-drive Hike & Drive ideaal. Met de auto ga je naar verschillende locaties, om daar vervolgens de tocht te voet te hervatten. Onder andere de plaatsen Tochni, Troodos, Akamas en Paphos worden aangedaan. Naast wandelen is er voldoende tijd over voor andere activiteiten zodat je meer van het eiland kunt zien dan alleen te voet. In Paphos staan er uiteindelijk een paar dagen rust op het programma, het is tenslotte vakantie.

Bekijk de reis hier!
Grotten bij Ayia Napa
Fly-drive zuidkust compleet en luxxe
Meer behoefte aan luxe, rust en een ‘zon, zee en strand-gevoel’? Dan is deze fly-drive de perfecte keuze. Geen typische zonvakantie, maar een verkenning van 12 dagen langs de zuidkust van Cyprus. Door je eigen huurauto ben je in de mogelijkheid om verschillende dagtochten te maken. Ontdek de zuidkust van Cyprus en geniet van het heerlijke strand en zonnige klimaat.

Bekijk de reis hier!
Kerk op Cyprus
Fly-drive Village trail
Om het 'echte' Cyprus te leren kennen is deze fly-drive ideaal. Door de verschillende couleur locale accommodaties ontdek je het authentieke Cyprus. In deze accommodaties staan kleinschaligheid, gastvrijheid en persoonlijke service centraal. Ideaal om alle ins en outs van Cyprus te leren kennen.

Bekijk de reis hier!
Benieuwd naar onze andere fly-drives op Cyprus? Bekijk ons volledige aanbod hier!