Ecolodge Ouednoujoum
BewarenToegevoegd aan bewaarde vakanties
In een schitterende vallei
Gerund door een lokale familie
Veel activiteiten
Algemeen
Wil je weten hoe het leven is als Marokkaanse nomadische familie? Op zo’n 15 km van Ouarzazate ligt Ecolodge Ouednoujoum, waar eco-toerisme centraal staat.

Ecolodge Ouednoujoum bevindt zicht in een rauwe natuur met een indrukwekkend rotsmassief en een palmenoase. Hier ben je midden in de natuur. Het tentenkamp is enkel per 4x4 bereikbaar, wat de locatie nog specialer maakt. Voeg hier een tentenkamp aan toe dat volledig in harmonie is met haar omgeving: de 12 tenten zijn gemaakt van kamelen- en geitenhaar.

Overdag kun je al wandelend de omgeving verkennen, een boom planten, geiten melken of oogsten, terwijl je ’s avonds aan kunt schuiven voor een, al dan niet zelf bereidde, 100% biologische maaltijd. En ’s nachts geniet je van een ongelooflijke sterrenhemel!

Een verblijf hier is een bijzondere ervaring!
Ligging
In een bergvallei
Ca. 25 kilometer van Ouarzazate
Kamers
Standaard kamer
2-persoonstenten met bedden en naar keuze met eigen douche en toilet
Faciliteiten
Algemeen
Gemeenschappelijke tent met zitjes

Binnenplaats met kampvuur

Totaal 24 tenten
Eten en drinken
Verblijf op basis van halfpension
Goed om te weten
Goed om te weten
De ecolodge is enkel per 4WD te bereiken. U kunt er voor kiezen om een transfer bij te boeken; u wordt dan per 4WD vanuit Ouarzazate naar het kamp gebracht. Deze transfer vertrekt over het algemeen tussen 16.30 en 17.00 uur. Op dit moment is het helaas (nog) niet mogelijk om deze online bij te boeken, neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling of vermeld dit tijdens boeken dan nemen wij contact met u op.