Eilat, een top vakantiebestemming in de winter!
Eilat strand
Een plek waar het water vol zit met diverse soorten koraal en vele vissoorten en waar het altijd wel zomer lijkt te zijn. Dat is Eilat. Een unieke locatie met ruige natuur, kristalhelder water en droge woestijnen, genoeg te doen dus!
Eilat dolfijnen
Verkoeling van de warmte
Eilat bevindt zich helemaal in het zuidelijke puntje van Israël. Dit zorgt ervoor dat je genoeg pauzes kan nemen van de warmte en regelmatig een heerlijke duik kan nemen in de zee. Niet alleen voor verkoeling is deze zee geweldig, duik ook eens naar de onderwaterwereld. De diverse flora en fauna die zich hier bevindt creëert een kleurrijke onderwaterwereld.

Ook het zwemmen met dolfijnen is een grote trekpleister van Eilat. Bij de ‘Dolphin Reef’ kan jij ook genieten van deze unieke ervaring, waar de dolfijnen vrijwillig ervoor kiezen om gezellig met jou mee te zwemmen.
Eilat onderwater
Geen genoeg krijgen van de onderwaterwereld
Genoeg afgekoeld maar kan je geen genoeg krijgen van de onderwaterwereld? Dan kan je er voor kiezen om een bezoekje te brengen aan de ‘Coral World Underwater Observatory’. Hier kan je door het observatorium, die zes meter onder de waterspiegel zit, het leven onder water goed observeren. Vanaf het Coral World worden ook boottochtjes met een glasbodemboot aangeboden, zodat je alles onder je door ziet glijden.
Eilat natuur
Prachtige natuur
Ook zonder water is er genoeg te beleven in Eilat. Zo kan je ervoor kiezen om door de Negev woestijn heen te rijden. Hier kan je de ruige natuur verkennen per mountainbike, paard, kameel of jeep. Of kies ervoor om een bezoek te brengen aan het Timna Park. Dit gigantische park met uitgestrekte vlaktes en grillige rotsformaties kan je verkennen met een woestijn-buggy, mountainbike of te voet. Maar ook voor de minder actief ingestelde bezoekers is er de mogelijkheid om de Timna Safari Shuttle te pakken.

Maar dat is nog lang niet alles. Zo heeft Eilat naast de prachtige natuur ook een zeer bruisend nachtleven. Met heerlijke restaurants en de vele winkels kan jij dag en nacht doorgaan met het verkennen van deze stad.
Op vakantie naar het zonovergoten Eilat?
Heb je interesse in een vakantie naar Eilat? Bekijk hier ons uitgebreide aanbod.