×

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Fotowedstrijd

Get the picture

Een zonsondergang in de woestijn, een uitgestrekt zandstrand, een mooi portret van de plaatselijke bevolking, of een indrukwekkende natuurfoto… Heb jij een unieke, mooie, leuke of spectaculaire reisfoto? Doe mee aan onze fotowedstrijd en maak kans op mooie prijzen! 

 

Hoe doe je mee?

Wil jij meedoen aan onze fotowedstrijd? Upload hier vóór 15 januari 2018 jouw mooiste reisfoto. Uiteraard is de voorwaarde dat je de foto zelf gemaakt hebt. Heb je meer dan 1 mooie reisfoto? Het is toegestaan om met maximaal 5 foto’s aan de fotowedstrijd mee te doen.

 

Win mooie prijzen!

Uit alle inzendingen worden de drie mooiste vakantiefoto’s gekozen. De jury bestaat uit de professionele reisfotograaf Sebastiaan Labrie en Isropa medewerksters: Leonie Houtenbos en Vernanda Appelman. De drie mooiste foto’s zullen gepubliceerd worden in de volgende editie van dit magazine. Daarnaast zijn er drie mooie prijzen te winnen:

 

1e PRIJS

Geheel verzorgde 8-daagse reis naar één van onze bestemmingen naar keuze

 

2e PRIJS

Vliegtickets voor twee personen naar één van onze bestemmingen naar keuze

 

3e PRIJS

Een GoPro

 

Eind januari worden de winnaars van de fotowedstrijd bekend gemaakt op de website en social media kanalen van Isropa. De winnaars worden door middel van een persoonlijk bericht op de hoogte gebracht.  

Enthousiast? Upload the picture en doe mee! 

Één moment geduld alstublieft, de pagina wordt voor u geladen.