Groepsreis - Incentive Cyprus

Wij hebben al vele groepsreizen en incentives naar het boeiende Cyprus mogen organiseren. Omdat iedere groep uniek is, vernemen wij graag jouw wensen om zo tot een passend voorstel te komen. Wij geven je graag tips gebaseerd op onze eigen (reis)ervaringen. Of je nu met 20 personen op reis gaat met een ruim budget of met 100 personen met een minder ruim budget: voor iedereen hebben wij een reis op maat!

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Neem contact met ons op via 088 1900 310 of stuur een e-mail!

Voorbeeld groepsreis - Incentive Cyprus

Het warmste maar zonder meer ook het meest boeiende eiland van de Middellandse zee met een zeer rijke geschiedenis, West Europees maar zeker ook invloeden van het Midden-Oosten. Geweldige stranden, prachtige steden zoals de Europese culturele hoofdstad van 2017 Paphos, maar ook Limassol en Nicosia en de schitterende natuur van onder andere het Troodos gebergte, maken Cyprus een ideaal eiland om te bezoeken met een groep vrienden, klanten of medewerkers. Of gewoon met de familie! Een bijzondere (groeps) ervaring op het wonderschone eiland van Aphrodite! Ervaar zelf waarom het niet vreemd is dat de juist zij, de Godin van de schoonheid, volgens de legende op Cyprus is geboren.

Bijgaand en ter inspiratie een voorbeeld van 4-daagse groepsreis naar het indrukwekkende en culturele eiland Cyprus. Deze reis kan uiteraard geheel naar wens en budget worden aangepast, Isropa Reizen levert maatwerk!

 (17387)

Dag 1 - Aankomst op Cyprus

Nadat je aan het einde van de ochtend met een rechtstreekse vlucht bent aangekomen op Cyprus, word je naar het uitstekende hotel aan zee in Limassol gebracht voor de check-in.

In de middag heb je alle tijd om op eigen gelegenheid deze mooie stad te verkennen. Uiteraard hebben we leuke tips voor je zoals een boottocht op zee, een uitstapje naar de Europese Culturele hoofdstad van 2017, Paphos, de leukste taverne van Limassol, noem maar op!. Uiteraard kan je ook gewoon aan het zwembad of aan zee gaan liggen......

De avond is ter vrije besteding, maar kan naar wens en budget voor de groep verzorgd worden. Een BBQ feest op het strand met een DJ, een sunset Cocktail of een heerlijk diner in een geweldige taverne? Laat ons weten wat de wensen zijn en wij regelen het!

 (17333)

Dag 2 - Nicosia

Vandaag staat er na het ontbijt een excursie op het programma naar Nicosia, de laatste hoofdstad ter wereld die nog militair wordt verdeeld. Nicosia, bezaaid met historische bezienswaardigheden, is een perfecte plek om samen met de gids rond te dwalen in de kronkelige steegjes van het Griekse gedeelte, een kathedraal te bezoeken en een terrasje te pakken. Ga zeker naar Ledra Street, de straat die de scheiding is tussen het Griekse en Turkse gedeelte en bovendien bezaaid is met cafe's, restaurants en winkels.

Uiteraard gaan we de grens over en In het Turkse gedeelte bezoeken jullie de Selimiye moskee en de kleurrijke marktkramen op het plein.

Na deze geweldige dag gaan jullie terug naar Limasol voor een heerlijke zwoele avond!

 (17197)

Dag 3 - Troodos gebergte

Deze dag gaan we, na het ontbijt in ons hotel, met 4X4 Jeeps diep het hart van Cyprus in, het (verkoelende) Troodos gebergte. De dag staat in het teken van spectaculaire landschappen, onbekende kleine dorpjes, schone rivieren, flora en fauna en vooral veel lol en avontuur! We bezoeken The Big Rock, Kykkos Monastery, een prachtige waterval, Omodos en we hebben een heerlijke lunch met een goed glas wijn in een klassieke taverne. Vergeet je camera niet!

Over deze dag zal op menig vrijdagmiddag borrel nog worden nagesproken, "weten jullie nog, die reis naar Cyprus en die geweldige tour door de bergen......"

Alweer de laatste avond van deze mooie reis...

 (17228)

Dag 4 - Terugreis

Aan alle mooie dingen komt een einde, het is alweer de laatste dag van deze heerlijke en onvergetelijke reis op het mooie Cyprus! Eerst nog even relaxen aan het zwembad of aan zee, toch nog even dat souvenirtje kopen in de stad of nog even napraten over de geweldige ervaringen van de afgelopen dagen in de tuin van het hotel?

Onze vertegenwoordiging ter plaatse brengt de groep in de middag terug naar de luchthaven voor de rechtstreekse terugvlucht.

 (17196)

Prijs

Bovenstaande reis kunnen wij aanbieden vanaf EUR 495,- per persoon*

*Gebaseerd op een groep van 16 personen, onder voorbehoud van het prijswijzigingen vanwege het seizoen en bij verblijf in een 2-persoons kamer