Groepsreis - Incentive Jordanië

Wij hebben al vele groepsreizen naar prachtig Jordanië mogen organiseren. Omdat iedere groep uniek is, vernemen wij graag jouw wensen om zo tot een passend voorstel te komen. Wij geven je graag tips gebaseerd op onze eigen (reis)ervaringen. Of je nu met 20 personen op reis gaat met een ruim budget of met 100 personen met een minder ruim budget: voor iedereen hebben wij een reis op maat!

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Neem contact met ons op via 088 1900 310 of stuur een e-mail!

Voorbeeld groepsreis - Incentive Jordanie

Jordanië is een land van betoverende schoonheid en contrasten. Veel bezienswaardigheden dateren van voor het begin van onze jaartelling.

Naast de archeologische overblijfselen biedt het land een imponerende natuur en zijn de meest uiteenlopende activiteiten mogelijk. Door de grote diversiteit die het land kent, is het dé perfecte bestemming voor een groepsreis. Niemand zal zich hier vervelen.

Bijgaand en ter inspiratie een voorbeeld van 5-daagse groepsreis naar het indrukwekkende Jordanië. Deze reis kan uiteraard geheel naar wens en budget worden aangepast, Isropa Reizen levert maatwerk!

 (17174)

Dag 1 - Aankomst in Jordanie

’s Avonds kom je aan in het boeiende Jordanië en is er een transfer naar jullie comfortabele hotel waar er direct kennis wordt gemaakt met de heerlijke keuken.

 (17169)

Dag 2 - Jerash

Vandaag staat een schitterend, klassiek hoogtepunt op het programma: de oude Romeinse stad Jerash. Na een lunch op eigen gelegenheid in de mozaïekstad Madaba, reis je door naar Mount Nebo, waar Mozes uitkeek over het Beloofde Land en je nog altijd een fantastisch uitzicht hebt.

Daarna een bezoek aan de burcht van Kerak, een imposante herinnering aan de Kruisvaarders. Aan het eind van de dag komen jullie aan in Petra.

 (17173)

Dag 3 - Petra

De hele dag staat in het teken van het wereldwonder Petra! Een wandeling door deze rozerode stad is zeker één van de hoogtepunten van de reis.

Urenlang kun je ronddwalen langs koningsgraven, grotwoningen en het amfitheater. Maar maak ook de ruim 700 treden tellende klim omhoog naar het indrukwekkende klooster, een aanrader!

 (17180)

Dag 4 - Wadi Rum

Vandaag naar de spectaculaire, rode woestijn Wadi Rum, als een sprookje uit 1001 nacht, een must visit……..

De eindeloze zandvlaktes worden afgewisseld door ruige bergketens.

We maken met de groep een spectaculaire jeepsafari en we sluiten deze geweldige dag af met een fantastisch bedoeïenendiner onder de sterrenhemel.

 (17184)

Dag 5 - Dode Zee en terugreis

Helaas alweer de laatste dag, maar voordat jullie naar het vliegveld gaan voor de terugreis maken we uiteraard nog een stop bij de Dode Zee.

Lekker lunchen en dan alle tijd om nog even te ‘zwemmen’ in de Dode Zee. Drijvend op je rug de krant lezen blijft een bijzondere ervaring!

Helaas is er alweer een einde gekomen aan deze fantastische reis!

 (17185)

Prijs

Bovenstaande reis kunnen wij aanbieden vanaf EUR 995,- per persoon*

*Gebaseerd op een groep van 16 personen, onder voorbehoud van prijswijzigingen vanwege het seizoen en bij verblijf in een 2-persoons kamer