Groepsreis - Incentive Marrakech

Wij hebben al vele groepsreizen naar het kleurrijke Marrakech mogen organiseren. Omdat iedere groep uniek is, vernemen wij graag jouw wensen om zo tot een passend voorstel te komen. Wij geven je graag tips gebaseerd op onze eigen (reis)ervaringen. Of je nu met 20 personen op reis gaat met een ruim budget of met 100 personen met een minder ruim budget: voor iedereen hebben wij een reis op maat!

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Neem contact met ons op via 088 1900 310 of stuur een e-mail!

Voorbeeld incentive Marrakech

Marokko is een ongekend veelzijdige bestemming en heeft dan ook voor iedereen iets bijzonders te bieden. Van kilometerslange zandstranden, tot besneeuwde bergtoppen en van fascinerende koningssteden tot een eindeloos lijkende woestijn: de Sahara.

Ondanks dat het land relatief dichtbij Nederland ligt, stap je in Marokko een compleet andere wereld binnen. Voor een groepsreis is Marokko dan ook de ideale bestemming. Wat de samenstelling van de groep ook is, niemand zal zich vervelen in dit prachtige land.

Bijgaand een voorbeeld van 3-daagse groepsreis naar het indrukwekkende en magische Marrakech. Deze reis kan uiteraard geheel naar wens en budget worden aangepast, Isropa Reizen levert maatwerk!

 (17201)

Dag 1 - Aankomst in Marrakech

Na aankomst aan het einde van de ochtend en een transfer naar het hotel maak je direct kennis met het sprookjesachtige Marrakech. Er staat een stadstour op het programma, jullie gids laat je de mooiste plekken van Marrakech zien.

In de middag en avond is er vrije tijd om zelf de stad verder te ontdekken en op eigen gelegenheid te eten in een typisch Marokkaans restaurant. We overnachten in een prettig hotel of Riad.

 (17156)

Dag 2 - Magisch Marrakech

Vandaag de gelegenheid om de rode stad op eigen gelegenheid te bezoeken. Huur een fiets en een gids, ga lekker verdwalen in de Medina en de Souks.

Of blijf gewoon lekker in het hotel bij het zwembad, niets moet en alles mag! In de avond is er voldoende keuze van restaurants in de directe omgeving van het hotel of Riad.

 (17202)

Dag 3 - Wandelen door Marrakech en terugreis

Na het ontbijt en uitchecken in het hotel gaan we met een gids de Medina en de Souks verder ontdekken. Na wat vrije tijd in de middag is er een transfer naar de airport van Marrekech voor de terugvlucht.

 (17203)

Prijs

Bovenstaande reis kunnen wij aanbieden vanaf EUR 375,- per persoon*

*Gebaseerd op een groep van 16 personen, onder voorbehoud van het prijswijzigingen vanwege het seizoen en bij verblijf in een 2-persoons kamer