Groepsreis - Incentive Porto

Wij hebben al vele groepsreizen naar de indrukwekkende wijnstad Porto mogen organiseren. Omdat iedere groep uniek is, vernemen wij graag jouw wensen om zo tot een passend voorstel te komen. Wij geven je graag tips gebaseerd op onze eigen (reis)ervaringen. Of je nu met 20 personen op reis gaat met een ruim budget of met 100 personen met een minder ruim budget: voor iedereen hebben wij een reis op maat!

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Neem contact met ons op via 088 1900 310 of stuur een e-mail!

Voorbeeld groepsreis - Incentive Porto

Strand, prachtige steden, cultuur, zon, natuur, culinaire hoogstandjes… Portugal heeft het allemaal. Een reis naar Portugal betekent dan ook genieten, met een grote G wel te verstaan! Het is daarom dé ideale bestemming voor een groepsreis.

Een steden- of incentive trip naar het bruisende Lissabon of de indrukwekkende wijnstad Porto? Of toch een langere rondreis en afsluitend relaxen aan het strand?

Bijgaand een voorbeeld van 3-daagse groepsreis naar het indrukwekkende en verrassende Porto. Deze reis kan uiteraard geheel naar wens en budget worden aangepast, Isropa Reizen levert maatwerk!

 (17223)

Dag 1 - Aankomst in Porto

Nadat je bent aangekomen in Porto, word je naar het hotel gebracht voor de check-in.

In de middag maak je onder leiding van een gids een prachtige wandeling door deze bijzondere stad aan de Douro. De smalle straatjes leiden je langs eeuwenoude gebouwen, gezellige stadspleintjes en bijzondere monumenten.

De avond is ter vrije besteding, maar kan naar wens en budget voor je verzorgd worden.

 (17222)

Dag 2 - Porto op eigen gelegenheid en een Fado ervaring

Deze dag is ter vrije besteding. Na een uitgebreid ontbijt in het hotel is de stad van jou! Tips: maak een boottocht over de Douro of bezoek 1 van de vele cafés voor een kop koffie of een goed glas Port!
Aan het einde van de middag ervaar je het echte Portugal, er staat een Fado en Port proeverij op het programma. Een bezoek aan de wijnkelders en een Fado voorstelling maken deze reis onvergetelijk

De avond kan je wederom op eigen gelegenheid invullen, we hebben voldoende tips voor je en reserveren indien gewenst een restaurant voor de groep.

 (17220)

Dag 3 - Nog even de stad in........

Deze dag staat in het teken van de terugreis. Isropa verzorgt de transfer naar de luchthaven maar voor die tijd is er nog voldoende tijd om de stad nog verder te ontdekken, een terrasje te pakken voor een kop koffie of iets anders.

 (17221)

Prijs

Bovenstaande reis kunnen wij aanbieden vanaf EUR 299,- per persoon*

*Gebaseerd op een groep van 16 personen, onder voorbehoud van prijswijzigingen vanwege het seizoen en bij verblijf in een 2-persoons kamer