Isropa Reizen: dé specialist in groepsreizen

Al bijna 50 jaar organiseren wij, met veel plezier, de meest bijzondere groepsreizen en incentives naar uiteenlopende bestemmingen en indrukwekkende landen.

Je bent bij ons aan het juiste adres voor alle soorten reizen, van korte (steden)trips met de bus of het vliegtuig tot lange rondreizen.

Uiteraard hebben we veel ervaring met het organiseren van groepsreizen naar onze specialistische bestemmingen Israël, Cyprus, Portugal, Griekenland, Jordanië, Marokko, Oman, Malta, Cyprus en Libanon, maar ons netwerkt reikt verder. Op veel bestemmingen, zowel binnen als buiten Europa hebben we zeer goede vertegenwoordiging waarmee we onvergetelijke reizen voor jou en je groep kunnen organiseren. Dus voor elke bestemming, elke reis, elke groepsgrootte kan je bij ons terecht! Of het nu om een rondreis met familie gaat, een stedenreis met de personeelsvereniging, een themareis voor een specifieke groep of een incentivereis met collega's, wij denken graag mee om een onvergetelijke reis voor jou en je groep samen te stellen.

Je kunt rekenen op onze deskundigheid, betrouwbaarheid en betaalbare kwaliteit.

Omdat iedere groep uniek is, vernemen wij graag jouw wensen om zo tot een passend voorstel te komen. Wij geven je graag tips gebaseerd op onze eigen (reis)ervaringen. Of je nu met 20 personen op reis gaat met een ruim budget of met 100 personen met een minder ruim budget: voor iedereen hebben wij een reis op maat!

Je ontvangt een compleet voorstel waarbij rekening gehouden wordt met jouw wensen en jouw budget.

Wij werken graag een voorstel voor jou uit en lichten dit voorstel graag toe, bij voorkeur tijdens een persoonlijke kennismaking. Dat kan bij ons in Bergen, maar ook bij jou thuis of op kantoor. Zo leer je direct de organisatie achter de reis kennen!

Waarom Isropa Reizen?

• Professioneel en betrouwbaar
• Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
• Reisbegeleiding indien gewenst
• ANVR / SGR / SGRZ
• 48 jaar ervaring
• Groot netwerk van leveranciers in binnen- en buitenland
• Vast contactpersoon gedurende de gehele reis

Voor meer informatie of een gratis vrijblijvende offerte op maat, kan je onze afdeling groepsreizen & incentives telefonisch bereiken op 088 - 1900 310 of mailen naar groepsreizen@isropa.nl.

Wij staan graag voor jou klaar!

Groepsreizen & Incentives
088 - 1900 310 / groepsreizen@isropa.nl
Bekijk hier de algemene voorwaarden van Groepsreizen.