Groepsreizen & Incentives

Onze bestemmingen lenen zich bij uitstek voor een groepsreis en incentive. De diversiteit van de bestemmingen maakt het mogelijk een passend voorstel te maken, afgestemd op uw wensen en budget. Wij geven u graag tips gebaseerd op onze eigen (reis)ervaringen. Of u nu met de hele familie een weekendje naar Marrakech wilt ter ere van uw huwelijksjubileum, wilt genieten met gelijk gestemden van de vele heilige plaatsen in Israël of met de voetbalclub in de winterstop op trainingskamp op Cyprus wilt doorbrengen. Wij staan voor u klaar en nemen u graag alles uit handen zodat u kunt genieten van uw trip.

Onze werkwijze in een notendop

Elke reis die wij organiseren is maatwerk, waarbij we rekening houden met uw wensen en verwachtingen. Andere factoren die van belang zijn, zijn onder andere de groepsgrootte, de reisperiode, de duur, het beschikbaar budget en de wensen ten aanzien van de accommodatie. Nadat we deze met elkaar geïnventariseerd hebben, gaan wij aan de slag en komen met een eerste voorstel. Dit voorstel lichten we bij voorkeur in een persoonlijke kennismaking toe. Dat kan bij ons op kantoor in Bergen, maar ook bij u thuis. Zo leert u direct de organisatie achter de reis kennen!

Als dit voorstel – na wellicht nog wat kleine aanpassingen gemaakt te hebben -  door u akkoord is bevonden, gaan we over tot het maken van een boekingsbevestiging en zullen we alle programmaonderdelen gaan reserveren.

Ca. 2 weken voor vertrek sturen wij u alle benodigde informatie toe en dan vind daadwerkelijk de reis plaats! Natuurlijk zullen we achteraf contact met u opnemen om te vernemen of alles naar wens is geweest.

Waarom Isropa?

  • ANVR/SGR
  • 45 jaar ervaring
  • Groot netwerk van toeleveranciers in binnen- en buitenland
  • Vast contactpersoon gedurende de gehele reis
  • Professioneel en betrouwbaar
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Reisbegeleiding desgewenst

Aanvragen offerte

Graag werken wij ook voor u een voorstel op maat uit.

 

Uitziende naar uw aanvraag.

Met vriendelijke groet,

Sandra - Daniël - Jacqueline - Vernanda

088 190 01 44
groepsreizen@isropa.nl

 

 

 

Één moment geduld alstublieft, de pagina wordt voor u geladen.