Isropa Reizen: dé specialist in groepsreizen & incentives

Al meer dan 45 jaar organiseert de groepsafdeling van Isropa Reizen, met veel plezier, de meest bijzondere groepsreizen en incentives naar uiteenlopende bestemmingen en indrukwekkende landen.

U bent bij ons aan het juiste adres voor alle soorten reizen, van korte (steden)trips met de bus of het vliegtuig tot lange rondreizen.

Ons netwerk reikt verder dan onze specialistische bestemmingen als Israël, Cyprus, Jordanië, Marokko, Oman en de Emiraten. In de meeste landen rondom de Middellandse Zee hebben wij al jaren onze vaste contactpersonen met wie wij nauw samenwerken om voor u een onvergetelijke reis samen te stellen. Dus voor elke bestemming, elke reis, elke groepsgrootte kunt u bij ons terecht!

U kunt rekenen op onze deskundigheid, betrouwbaarheid en betaalbare kwaliteit.

Omdat iedere groep uniek is, vernemen wij graag uw wensen om zo tot een passend voorstel te komen. Wij geven u graag tips gebaseerd op onze eigen (reis)ervaringen. Of u nu met 20 personen op reis gaat met een ruim budget of met 100 personen met een minder ruim budget: voor iedereen hebben wij een reis op maat!

U ontvangt een compleet voorstel waarbij rekening gehouden wordt met uw wensen en uw budget.

Wij werken graag een voorstel voor u uit en lichten dit voorstel graag toe, bij voorkeur tijdens een persoonlijke kennismaking. Dat kan bij ons in Bergen, maar ook bij u thuis of op kantoor. Zo leert u direct de organisatie achter de reis kennen!

Waarom Isropa Reizen?

• Professioneel en betrouwbaar
• Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
• Reisbegeleiding indien gewenst
• ANVR / SGR
• Ruim 45 jaar ervaring
• Groot netwerk van leveranciers in binnen- en buitenland
• Vast contactpersoon gedurende de gehele reis

GROEPSREIZEN-BOTTOM

Voor meer informatie of een gratis vrijblijvende offerte op maat, kunt u onze afdeling groepsreizen & incentives telefonisch bereiken op 088 - 1900 310 of mailen naar groepsreizen@isropa.nl.

Wij staan graag voor u klaar!

Isropa Groepsreizen & Incentives
088 - 1900 310 / groepsreizen@isropa.nl