Ervaringen van onze klanten

In de 48 jaar dat wij bestaan, hebben wij al vele mooie groepsreizen en incentives voor diverse groepen mogen organiseren. Of het nu ging om een bijzondere familiereis, een actieve stedentrip voor een vriendengroep of een unieke themareis, voor elke groep hebben wij een mooie reis op maat samengesteld. Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

The Bucketlist – Vriendengroep

Bestemming: Marrakech
Aantal deelnemers : 10
Aanleiding: Jaarlijkse reis met vriendegroep

Sander van der Wal: “Complimenten voor Isropa Reizen en met name Audrey. Wat hebben wij een fantastische trip gehad. Het was werkelijk onvergetelijk. We hebben genoten en enorm gelachen: ronduit werelds. De bestemming was voor iedereen een geheim gehouden en niemand had het van te voren geraden, het was een enorme verrassing voor de mannen. Alle activiteiten die we gedaan hebben (kameeltour, jeepsafari, quad tour en fietsen door de stad met een gids) waren goud. De tocht per quad was spectaculair en ook het fietsen door de stad was onvergetelijk, prachtig om zo de cultuur te proeven. Al met al top!”


The bucketlist - vriendengroep (19851)

Het Holland Koor - Koorreis

Bestemming: Israël en Jordanië
Aantal deelnemers : Ruim 200 deelnemers
Aanleiding: Koorreis

Margje Markerink: Al sinds 1991 zijn het Holland Koor en Isropa Reizen met elkaar verbonden door reizen naar onder andere Israël. Sinds die tijd zijn er al vele koorreizen naar diverse landen gemaakt. Het hoogtepunt was wel in 1996 toen men met duizend zangers afreisde naar Israël. Een mega, bijna militaire, operatie, maar het was fantastisch. Het liep op rolletjes. De laatste koorreis was in 2018 naar Israël en Jordanië onder leiding van Daniël Schutte. Ook nu was de samenwerking weer heel prettig en werd er enthousiast en goed meegedacht met onze wensen. Wij als Het Holland Koor weten zeker dat zowel Isropa Reizen als het christelijke label Credo Travel ook de aankomende reizen dezelfde service en perfecte uitvoering zal geven die wij al jaren van hen gewend zijn!


Het Holland Koor in Israël en Jordanië (19864)

Nederlands Bijbelstudie Centrum

Bestemming: Israël en Jordanië
Aantal deelnemers : 49
Aanleiding: Er wordt om de paar jaar een reis gemaakt

Celeste Snoek: “We zijn in mei 2018 met een groep naar Israël en Petra geweest. We kozen ervoor, zoals we al eerder hebben gedaan, om met Isropa Reizen in zee te gaan. Zij luisteren namelijk nauwgezet naar onze wensen en denken met ons mee. Zo is een reis op maat geen zware bevalling, maar een prettige bespreking! En wat was het weer een geweldige en inspirerende reis! We hebben in het gezelschap van een fijne gids bekende en minder bekende plaatsen met Bijbelse context in Israël bezocht, De hotels waren met zorg voor ons uitgezocht en pasten bij onze wensen. Ook in Jordanië hebben we onvergetelijke dingen beleefd en gezien. Toen er miscommunicatie ontstond met de gids, had ik snel contact met een contactpersoon van Isropa Reizen, waardoor het probleem snel werd opgelost. Wat ook erg prettig was, was hoe er na de reis werd nagebeld om de reis te evalueren. Bij Isropa Reizen doen ze daar ook echt wat mee! En daarom hebben wij onze volgende voorgenomen reis in 2021 wéér besproken bij Isropa Reizen. Dat is vertrouwd.”

Groepsreis Israël en Petra - Celeste Snoek (21374)

In de voetsporen van Paulus

Bestemming: Malta en Italië
Aantal deelnemers : 45
Aanleiding: In het verleden vele reizen naar Israël gemaakt en wilden nu graag naar een andere bestemming, vandaar Malta en Italië

Nellie Sluis: “In november 2018 hebben wij een mooie reis naar Malta, Sicilië, Rome en Napels gemaakt. In het verleden zijn wij al vaak naar Israël gegaan en we wilden nu graag eens naar een andere bestemming. Al pratende met Daniël Schutte is er een themareis naar Malta en Italië ontstaan. We vonden Isropa Reizen en met name Daniël, een fijne organisatie en ook met collega’s hadden wij sympathiek contact en was er veel flexibiliteit. Het was een zeer geslaagde reis en hulde aan Isropa Reizen!”Traditionele boten in Marsaxlokk - Malta (8472)