Voorbeeldreizen

Mogelijkheden

Al 48 jaar organiseert de groepsafdeling van Isropa Reizen de meest bijzondere groepsreizen & incentives naar bijzondere bestemmingen. Uiteraard behoren onze specialistische bestemmingen Portugal, Cyprus, Griekenland, Israël, Jordanië, Marokko, Oman, Malta, Cyprus en Libanon tot de mogelijkheden maar ons netwerk reikt ook verder. Op veel bestemmingen, zowel binnen als buiten Europa heeft Isropa Reizen zeer goede vertegenwoordiging waarmee we onvergetelijke reizen voor jou en je groep kunnen samenstellen. Of het nu om een rondreis met familie gaat, een stedenreis met de personeelsvereniging, een themareis voor een specifieke groep of een incentivereis met collega's, wij denken graag mee om een onvergetelijke reis voor jou en je groep te organiseren.

Bekijk hieronder de mogelijkheden en klik vooral verder voor meer inspiratie! Uiteraard kunnen we voor voor jouw groep de reis helemaal op maat samenstellen. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat, kun je onze afdeling groepsreizen & incentives telefonisch bereiken op 088 - 1900 310 of een e-mail sturen!

Themareizen

Koken op geweldige locaties met een bekende chef in Israël of Italië? Een trainingsstage met je hardloopclub op Cyprus? Dat geweldige festival in Portugal bezoeken of toch liever met een groep Yoga beoefenen op een geweldige locatie in het Atlas gebergte? Bij Isropa Reizen is alles mogelijk! Wij denken graag met je mee om op basis van wensen en budget een mooie themareis samen te stellen. Ter inspiratie hebben wij alvast een aantal geweldige reizen uit ons aanbod voor je uitgewerkt en voorbeeldreizen rond een bepaald thema samengesteld.

Bekijk onze voorbeeld themareizen hier!

Groep vrienden met wijn aan het proosten (21377)

Incentivereizen

Op zoek naar een unieke beloning voor het personeel of wil je graag een jubileum vieren? Een incentivereis is een ideale gelegenheid om je waardering te uiten en personeel en/of klanten te bedanken en te motiveren. Wij hebben al vele jaren ervaring met het organiseren van incentive reizen en hebben dan ook al mooie reizen mogen organiseren in het verleden voor diverse bedrijven. Om je te inspireren hebben we een aantal geweldige reizen uitgewerkt die als voorbeeld voor jouw eerstvolgende incentivereis kunnen dienen. Staat er een dergelijke reis met collega’s of het bedrijf op de planning? Laat het ons weten, we nemen graag contact op of komen bij je langs om voor jouw groep een passende reis samen te stellen.

Bekijk onze voorbeeld incentivereizen hier!

Groep mensen in auto's aan het reizen (21378)

Stedenreizen

Een lang weekend met vrienden naar Marrakech, op onderzoek uit met collega’s in Lissabon, Tel Aviv ontdekken met familie of naar een andere geweldige stad uit ons aanbod? Ook voor stedentrips met een groep ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu met een grote of kleine groep een stad wil ontdekken, wij denken graag met je mee om leuke stedenreis samen te stellen. Een actief programma of juist heerlijk relaxen? Vraag ons gerust om advies. We nemen graag contact met je op of komen bij je langs om de mogelijkheden te bespreken!

Bekijk onze voorbeeld stedenreizen hier!

Marrakech - La Koutoubia (21376)

Rondreizen

Een prachtige rondreis met de familie door Marokko of Jordanië, met gelijkgestemden een christelijke rondreis maken naar Israël, Griekenland, Cyprus of Malta of toch liever met een groep vrienden naar Portugal of Oman? Een rondreis is dé manier om een bestemming echt te leren kennen. Of je nu met 10 of 200 mensen een rondreis wil maken, een actief programma wil hebben of je samen met de groep juist wil richten op bezienswaardigheden, alles is mogelijk. Vraag ons om advies, met onze kennis en ervaring helpen we graag met het samenstellen van de perfecte rondreis. Ter inspiratie hebben we een aantal voorbeeldreizen uitgewerkt. Naar welke bestemming ga jij?

Bekijk onze voorbeeld rondreizen op maat hier!

Een groep boven op een berg tijdens een rondreis (21379)