Groot nieuws vanuit Isropa Reizen

We bevinden ons momenteel in een moeilijke tijd en de impact van het coronavirus op deze samenleving is enorm. De reisbranche is zwaar getroffen en datgene wat wij het liefste doen, het organiseren van bijzondere reizen naar unieke bestemmingen, is niet makkelijk geweest de afgelopen maanden. Desondanks hebben wij bij Isropa Reizen niet stilgezeten en juist deze tijd aangegrepen voor het bedenken en ontwikkelen van nieuwe ideeën.

Nieuwe naam voor Isropa Reizen

Achter de schermen hebben wij hard gewerkt aan een nieuw merk! Een merk waarbij onze passie voor het organiseren van bijzondere reizen en onze expertise over onze bestemmingen centraal staat, evenals de behoefte van onze klanten tijdens de zoektocht naar een unieke vakantie. De focus van dit nieuwe merk zal op het specialisme van mediterrane bestemmingen liggen, maar uiteraard zal ook ons Midden-Oosten programma en maatwerk nog steeds beschikbaar zijn.

Begin december is het zo ver, dan zullen wij dit nieuwe merk, met uiteraard de nieuwe naam en de nieuwe website, introduceren. Benieuwd geworden? Bekijk dan onderstaande video voor een tipje van de sluier!