Incentive reizen

Een beloning voor uw personeel, klanten,of een jubileum te vieren? Een incentive reis is een ideale gelegenheid om uw waardering uit te spreken en uw personeel of klanten te bedanken en te motiveren. Isropa reizen maakt uw incentive reis op maat, naar aanleiding van uw wensen en budget. Alles is mogelijk, of u nu met 10 of 200 mensen op reis wil, een actief programma of juist niet, vraag ons gerust om advies.

Ter inspiratie hebben we alvast een aantal geweldige bestemmingen uit het Isropa aanbod voor u uitgewerkt en diverse voorbeeldreizen die als incentive ingezet kunnen worden samengesteld. Binnen ons gedreven team is er enorm veel kennis van en een schat aan ervaring op deze bestemmingen. Bovendien kennen we ook in veel andere interessante landen in Europa, het nabije Midden-Oosten en Afrika de weg.

Heeft u een dergelijke reis in de planning staan of wilde u een dergelijke reis altijd al eens doen met vrienden, uw sportclub of familie? Laat het ons weten, we nemen graag contact op of komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken! De mogelijkheden zijn eindeloos en onze bijzondere bestemmingen zijn bereikbaarder dan u mogelijk verwacht!