Incentive reizen

Een beloning voor personeel, klanten,of een jubileum te vieren? Een incentive reis is een ideale gelegenheid om waardering uit te spreken en personeel of klanten te bedanken en te motiveren. Isropa reizen maakt Incentives op maat, dit naar aanleiding van wensen en budget. Alles is mogelijk, of je nu met 10 of 200 mensen op reis gaat, een actief programma of juist niet, vraag ons gerust om advies.

Ter inspiratie hebben we alvast een aantal geweldige bestemmingen uit het Isropa Reizen aanbod voor je uitgewerkt en diverse voorbeeldreizen die als incentive ingezet kunnen worden samengesteld. Binnen ons gedreven team is er enorm veel kennis van onze bestemmingen. Bovendien kennen we ook in veel andere interessante landen in Europa, het nabije Midden-Oosten en Afrika de weg.

Staat er een dergelijke reis in de planning of wilde je zoiets altijd al eens doen met vrienden, sportclub of familie? Laat het ons weten, we nemen graag contact op of komen bij je langs om de eindeloze mogelijkheden te bespreken! Onze bijzondere bestemmingen zijn bereikbaarder dan je mogelijk verwacht! Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Neem contact met ons op via 088 1900 310 of stuur een e-mail!