Groepsreis - Incentive Lissabon

Strand, prachtige steden, cultuur, zon, natuur, culinaire hoogstandjes… Portugal heeft het allemaal. Een reis naar Portugal betekent dan ook genieten, met een grote G wel te verstaan! Het is daarom dé ideale bestemming voor een groepsreis.
Een steden- of incentive trip naar het bruisende Lissabon of de indrukwekkende wijnstad Porto? Of toch een langere rondreis en afsluitend relaxen aan het strand?

Om je te inspireren, geven we je hierbij een voorbeeld van een 3-daagse incentive reis naar Lissabon.

Deze reis kan geheel naar wens en budget worden aangepast .

Dag 1

Nadat je bent aangekomen in Lissabon, word je naar het hotel gebracht voor de check-in. In de middag maak je onder leiding van een gids een prachtige wandeling door deze bijzondere stad aan de Taag. De tocht duurt zo’n 4 uur en leidt je langs de mooiste plaatsen zoals de steile straten van Alfama, de kathedraal Sé de Lisboa en de wijk Chiado.

De avond is ter vrije besteding, maar kan naar wens en budget voor je verzorgd worden.

Dag 2

Deze dag is ter vrije besteding. Na een uitgebreid ontbijt in het hotel is de stad van jou! Tips: maak een boottocht over de Taag of maak een Segway Tour!
De avond kan je wederom op eigen gelegenheid invullen, we hebben voldoende tips voor je en reserveren indien gewenst een restaurant voor de groep.

Dag 3

Dit is alweer de laatste dag van deze indrukwekkende reis. Voordat Isropa de transfer naar de luchthaven verzorgt maken jullie nog een tuk tuk tour door de stad en is er daarna nog voldoende tijd om de stad verder te ontdekken.

Prijs

Bovenstaande reis kunnen wij aanbieden vanaf EUR 370,- per persoon*
*Gebaseerd op een groep van 16 personen, onder voorbehoud van het prijswijzigingen vanwege het seizoen en bij verblijf in een 2-persoons kamer