Incentive reis Malta

Dag 1

Je vliegt vanuit Amsterdam rechtstreeks naar Malta met Air Malta. Bij aankomst op Malta International Airport staat er een transfer voor je klaar die je naar het hotel brengt voor de check-in. Nadat je de tijd hebt gehad om op te frissen word je opgehaald voor een Treasure Hunt door de oude binnenstad van Valletta. Het startpunt zijn de bastions van Valletta vanaf waar je een prachtig uitzicht hebt op zee. Je gaat al lopend door de oude stad op zoek naar het restaurant voor het voorgerecht. Ook voor het hoofdgerecht moet je weer op zoek naar het juiste adres. Aan het einde van de avond tref je elkaar weer om gezamenlijk van het dessert te genieten!

Dag 2

Na het ontbijt steek je vandaag de haven van Valletta over met een traditioneel Maltezer bootje. Aan de andere zijde komt u aan bij de 3 cities (Vittoriosa, Senglea en Cospicua). Deze steden ga je vandaag verkennen met zelf rijdende mini autootjes (Rolling Geeks). Je kunt door de stadjes rijden, langs de haven en het strand. De keuze is aan jou! Ook kan je ervoor kiezen om onderweg uitleg te krijgen van de digitale gids. Aan het einde van de middag word je teruggebracht naar het hotel, waarna aansluitend het diner volgt in een lokaal restaurant.

Dag 3

Vandaag ga je naar het eiland Gozo, waar je het eiland zult verkennen met de segway. In de middag zal je genieten van de lunch waarna je in de loop van de middag weer terugkeert naar Malta. In de avond wordt er een barbecue diner voor je verzorgd en kan je de avond bijkletsen van alle avonturen tijdens deze reis.

Dag 4

Na het ontbijt en het uitchecken, staat de transfer voor je klaar die je vanuit het hotel naar Malta International Airport brengt voor vertrek naar Amsterdam. Je vliegt via een directe vlucht met Air Malta terug naar Amsterdam.