Groepsreis - Incentive Malta

Malta bestaat uit drie eilanden: Malta, Gozo en het onbewoonde eiland Comino.

Met een totale landoppervlakte van slechts 316 vierkante kilometer is Malta één van de kleinste landen in de Middellandse Zee, maar wel 1 van de leukste om met een groep naar toe te gaan.......

Bijgaand een voorbeeld van een 4-daagse incentive reis naar het verrassende Malta. Deze reis kan geheel naar wens en budget worden aangepast .

Dag 1 - Aankomst op Malta

Je vliegt rechtstreeks naar Malta met Air Malta. Bij aankomst op Malta International Airport staat er een transfer voor je klaar die je naar het hotel brengt voor de check-in.
Nadat iedereen de tijd heeft gehad om even op te frissen wordt de groep opgehaald voor een indrukwekkende Harbour Cruise door de natuurlijke havens bij Valletta.

Dag 2 - Malta op eigen gelegeheid

Na het ontbijt in het comfortabele hotel ben je de rest van de dag vrij om te gaan doen wat je wil. Uiteraard hebben we voldoende tips of verzorgen we op verzoek een leuke excursie op dit veelzijdige eiland of naar Gozo.

Aan het einde van de middag komt de groep weer terug naar het hotel, waarna aansluitend het diner op eigen gelegenheid (of indien gewenst gezamenlijk) is, in een van de vele goede restaurants die Malta te bieden heeft.

Dag 3 - Excursie Mdina en Rabat

Vandaag staat er na het uitgebreide ontbijt een excursie op het programma naar de “silent city” Mdina en Rabat, tot en met medio de 16e eeuw de hoofdstad van Malta. U loopt door de straten van deze middeleeuwse stad terwijl de gids u over de rijke historie vertelt. Vanuit het stadsbastion heeft u een geweldig, bijna 360 graden uitzicht op het eiland.

Uiteraard is het mogelijk om op eigen gelegenheid de ruim 1000 jaar oude St. Paul’s Kathedraal te bezoeken. (Entree EUR 10,-)

Dag 4 - Terugreis

Na het ontbijt en het uitchecken, staat de transfer voor je klaar die je vanuit het hotel naar Malta International Airport brengt voor een rechtstreekse terugvlucht.

Prijs

Bovenstaande reis kunnen wij aanbieden vanaf EUR 395,- per persoon*

*Gebaseerd op een groep van 16 personen, onder voorbehoud van het prijswijzigingen vanwege het seizoen en bij verblijf in een 2-persoons kamer