Malta in luxe
BewarenToegevoegd aan bewaarde vakanties
Inclusief huurauto
Verblijf in 3 verschillende accommodaties
Combinatiereis Malta én Gozo
Luxe hotels met alle comfort
Ontdek de eilanden op eigen tempo
Algemeen
Ontdek zowel Malta als haar zustereiland Gozo tijdens deze 9 daagse fly-drive. Je verblijft in de meest luxueze hotels: het 5-sterren hotel Corinthia Palace hotel in Attard centraal op het eiland, gecombineerd met het 4-sterren hotel Grand op Gozo en het mooie Corinthia St. George's Bay in St. Julian's. Allen heerlijke hotels waar je compleet in de watten wordt gelegd.
Hoogtepunten
• De badplaats St. Julian's
• De landelijke charme van Gozo
Vluchtinformatie
Je vliegt naar Malta en v.v.
Autohuur
In de prijs is een First huurauto categorie B inbegrepen (kleine middenklasser, bijvoorbeeld Peugeot 107). Verderop in het boekingsproces kun je kiezen voor een grotere auto of voor meerdere auto's indien je met een grotere groep reist.
Hotels
De reis is gebaseerd op de volgende accommodaties:
Attard - hotel Corinthia Palace
Mgarr/Gozo - hotel Grand
St. Julian's - hotel Corinthia St. George's Bay
Indien een van de genoemde accommodaties niet beschikbaar is, wordt automatisch bij boeking een alternatieve accommodatie geboekt, waarbij ook de getoonde prijs tijdens het boekingsproces op het scherm iets kan wijzigen. Je vindt de geboekte hotels op je bevestiging.

Je kunt de reis verlengen met elke accommodatie in Malta op deze website. Hiervoor kun je contact opnemen met onze reserveringsafdeling. Wijzigingen in het programma voorbehouden. De routesuggesties die wij voor je hebben uitgewerkt kunnen ook naar eigen inzicht worden aangepast, zowel in dagen als in de te bezoeken plaatsen.
Dagprogramma
Dag 1: Vlucht naar Malta
Vandaag vlieg je in slechts 3 uurtjes naar Malta. Op de luchthaven haal je de huurauto op en vertrek je naar je eerste luxe hotel centraal op het eiland, een heerlijk begin van je vakantie.
Dag 2: Attard
Geniet van de vele faciliteiten in het hotel of trek er een dagje op uit met de auto. Zowel de 'stille stad' Mdina met haar vele smalle straatjes, als de koepelkerk in Mosta en de San Anton Gardens zijn vlakbij. Maar ook de Dingli kliffen in het zuiden van het eiland zijn goed bereikbaar.
Dag 3: Attard - Mgarr/Gozo
Het is tijd om het hoofdeiland Malta in te ruilen voor haar landelijke zusje Gozo. Je vertrekt naar Cirkewwa voor de overtocht naar Gozo.
Dag 5 en 6: Gozo
De komende dagen heb je alle tijd om Gozo en haar landelijke charme te verkennen. Hier kun je even heerlijk tot rust komen en genieten van de prachtige natuur. Zie de schitterende Citadel midden op het eiland bij Victoria, de zoutpannen bij Marsalforn of ga in de benen en maak één van de vele mooie wandeltochten.
Dag 6: Mgarr/Gozo - St. Julian's
Na Gozo is het weer tijd om terug te gaan naar Malta. In de badplaats St. Julian's kun je nog even heerlijk een paar daagjes relaxen en alle indrukken van de afgelopen dagen de revue laten passeren.
Dag 7 en 8: St. Julian's
Ga een dagje shoppen in één van de winkelcentra en plof neer op een van de vele terrasjes aan de kust. Uiteraard kun je er ook prima een dagje op uit trekken met je huurauto. De keuze is aan jou!
Dag 9: Terugvlucht naar huis
Vandaag zit de reis er helaas weer op. Je rijdt naar de luchthaven waar je de huurauto weer inlevert en incheckt voor de vlucht terug naar Amsterdam.
Inbegrepen
Inclusief
• Retourvlucht Malta
Luchthavenbelasting en brandstoftoeslag
8 nachten in standaard kamer o.b.v. logies/ontbijt
8 dagen autohuur categorie B van First
Diensten van onze lokale agent
Exclusief
• Overige maaltijden
Uitgaven van persoonlijke aard
Fooien
Reis- en annuleringsverzekering
Reserveringskosten
Bijdrage Calamiteitenfonds
Eventuele toeslag voor een grotere auto
• Ruimbagage en maaltijden en drankjes aan boord zijn afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij al dan niet inbegrepen.