Originele meivakantiebestemming: Jordanië!

Jordanië - Woestijn
Terwijl het hier in ons koude kikkerlandje nog koud, winderig en regenachtig is, zijn wij al druk bezig met zonnige bestemmingen en leuke vakanties voor aankomende meivakantie! Want wat is er nu leuker dan op zo’n koude winterdag een heerlijke meivakantie te boeken en een zonnig vooruitzicht te hebben? Nu kun je er natuurlijk voor kiezen om net als iedereen voor een zonvakantie te gaan maar waarom grijp je de meivakantie niet aan om naar een originele bestemming af te reizen?
Als je het ons vraagt dan is Jordanië dé bestemming voor deze meivakantie! Er is ontzettend veel bijzonders te zien en je rolt van het ene hoogtepunt in het andere hoogtepunt! Naast de vele culturele bezienswaardigheden is ook het landschap ontzettend veelzijdig en last but not least, Jordanië ligt in het zuiden aan de Rode Zee. Dus ook voor het relaxen en het genieten van het strand, de zee en het zwembad is Jordanië uitermate geschikt! Lees snel verder en laat je inspireren!

Benieuwd naar ons aanbod in Jordanië? Klik hier om al onze reizen te bekijken.
Watersport Aqaba - Jordanië
Jordanië is de bestemming voor deze meivakantie!
Als wij van een bestemming onder de indruk zijn dan is het Jordanië wel! Het is een land wat je gezien moét hebben! De uitgestrekte Wadi Rum woestijn, het ‘wereldwonder’ Petra, de prachtige koralen bij Aqaba en de beroemde Dode Zee, Jordanië heeft echt ontzettend veel moois te bieden. Daarbij is Jordanië helemaal niet zo’n groot land waardoor je deze indrukwekkende bestemming in 8 dagen goed kunt ontdekken! Ideaal voor de meivakantie! Als klap op de vuurpijl is het ook nog eens een ontzettend geschikte bestemming voor een gezinsvakantie! Ook kinderen zullen zich hier geen moment vervelen en hun ogen uitkijken.
Erik in Jordanië
Erik in Jordanië
Uit eigen ervaring: de perfecte bestemming voor het hele gezin
Onze collega Erik ging je voor en heeft samen met zijn gezin een mooie reis door Jordanië gemaakt! Samen met zijn vrouw en twee zoons heeft hij de 8-daagse privérondreis ‘Het Beste van Jordanië’ gedaan. Het interessante van deze rondreis is dat er de hele reis een privéchauffeur tot je beschikking staat. Ontzettend luxe! Terwijl jij vanuit het autoraam geniet van het prachtige en veelzijdige landschap brengt de chauffeur je van A naar B. Doordat een privéchauffeur in Jordanië helemaal niet zo duur is, blijft deze reis betaalbaar en is het voor iedereen interessant om in plaats van zelf te rijden te kiezen voor een privéchauffeur.
Erik in Jordanië
Erik in Jordanië
Maar waarom is deze reis nou ook zo leuk voor kinderen? Om te beginnen zijn de bezienswaardigheden zoals Petra en Jerash ook voor kinderen heel interessant. Kinderen zullen hun ogen uitkijken in de Siq, de 1,2 kilometer lange kloof die uitkomt bij de prachtige en beroemde Schatkamer van Petra. En wat dacht je van de indrukwekkende Wadi Rum Woestijn? Een fantastisch grote zandbak waar je kunt scheuren door het zand in een jeep of een ritje op een kameel kunt maken. Daarnaast is er genoeg vertier in Aqaba, het meest zuidelijke puntje van Jordanië aan de Rode Zee, te vinden. Zwemmen in het zwembad, een dagje snorkelen en de prachtige onderwaterwereld ontdekken of actief en op een banaan het water op, alles is mogelijk! Tot slot eindigt de reis aan de Dode Zee wat ook kinderen fantastisch zullen vinden. Drijven in de Dode Zee is voor iedereen een unieke en bijzondere ervaring.
Erik in Jordanië
Laat je inspireren en bekijk onze video!
Nog niet overtuigd? Wij hebben een inspirerende video over Jordanië gemaakt! Na het zien van deze video wil jij ook naar Jordanië met het gezin!

Boeken?
De ‘Het Beste van Jordanië’ boek je al vanaf €1349,- per persoon met vertrek op 26 april. Klik hier om de reis op onze website te boeken. Ga je met je gezien of wil je graag met meer dan 2 personen deze reis boeken? Stuur dan een e-mail naar info@isropa.nl. Wij sturen je vrijblijvend een reisvoorstel op maat toe.