Je bevindt je hier: Home/Over ons

Over ons

Team

Dagelijks wordt er met een team van 14 reisspecialisten gewerkt aan de bijzondere reizen van Isropa Reizen. Van de afdeling reserveringen tot aan de financiële administratie, reizen zit bij ons in het hart en is hetgeen wat wij het liefste doen. Kennis van onze bestemmingen kun je dan ook bij iedere medewerker terugvinden. Benieuwd naar het team achter Isropa Reizen? Klik hier om met ons kennis te maken!

Portugal - Noord Portugal (9376)

Isropa Reizen voor bijzondere vakantiesAl vele jaren organiseert Isropa Reizen de meest bijzondere reizen naar indrukwekkende landen als Cyprus, Griekenland, Israël, Portugal, Jordanië, Marokko, Oman, Malta en Libanon. Of je nu op zoek bent naar een korte stedentrip, een heerlijke strandvakantie of een indrukwekkende rondreis, bij Isropa Reizen ben je aan het juiste adres.

Maatwerk is onze specialiteit. Het lukt ons altijd om het ideale verblijf voor jou te vinden. Of je nu wilt verblijven in een kleinschalige accommodatie in de natuur, een strandhotel met vele faciliteiten of een authentiek paleisje, bij Isropa Reizen is het allemaal mogelijk.

Tevens organiseren wij, met veel plezier, de meest bijzondere groepsreizen en incentives naar uiteenlopende bestemmingen en indrukwekkende landen. Het team is uitstekend ingevoerd op de bestemmingen in ons aanbod en organiseert tevens reizen naar andere bestemmingen. Of je nu met een groep van 10 personen of met een groep van 200 personen op reis wilt, een groot of klein budget hebt, onze groepsafdeling staat voor je klaar. Er is voor elke groep een reis op maat. Klik hier voor meer informatie over groepsreizen en incentives.

Je kunt rekenen op onze deskundigheid, betrouwbaarheid en betaalbare kwaliteit. Wij zijn graag behulpzaam bij het vinden van een passende vakantie en staan klaar om voor jou een onvergetelijke reis samen te stellen. We zien je telefoontje of e-mailbericht graag tegemoet.

Isropa Reizen, de mooiste vakanties op maat!

Cyprus (8464)
Piramides Cairo - Egypte (8322)
Marrakech - Marokko (3573)

Contactgegevens

Contact gegevens

Eeuwigelaan 3
1861 CL Bergen
Tel. 088 – 1900 300 [algemeen] / 088 - 1900 310 [groepsreizen]
E-mail: info@isropa.nl

Kamer van Koophandel: 59.875.453
IBAN: NL58 INGB 0006 4080 57
BTW-nr.: NL853677396B01

Portugal - Algarve (9040)
Verkeersbord Jordanië (3295)