Isropa al 45 jaar een betrouwbare reispartner

Al 45 jaar organiseren wij reizen naar prachtige landen en gebieden; we zijn er 'thuis' en voelen ons er thuis. In de loop der jaren werden, stap voor stap, nieuwe landen aan onze lijst van bestemmingen toegevoegd die alle gemeen hebben dat ze beschikken over een lange, veelal bewogen geschiedenis waarvan de sporen vandaag de dag nog goed zijn te bewonderen.

De meeste van onze bestemmingen zijn aan zee gelegen zodat de kennismaking met een bijzondere cultuur desgewenst gecombineerd kan worden met een ontspannen strandvakantie.

Op alle bestemmingen hebben we rondreizen samengesteld die voor zowel het eerste bezoek als voor ervaren reizigers verschillende bezienswaardigheden combineren tot een complete vakantie. Uiteraard zijn wij u graag behulpzaam bij het samenstellen van een rondreis op maat.

Tevens hebben wij een gespecialiseerde afdeling Groepsreizen & Incentives. Zij zijn uitstekend ingevoerd op de bestemmingen in ons aanbod en organiseren tevens reizen naar andere bestemmingen. Klik hier voor meer informatie.

Wij zijn graag behulpzaam in het vinden van een passende vakantie en zien uit naar uw telefoontje of email bericht.

 

Met vriendelijke groet,

 

Isropa

Eeuwigelaan 3
1861 CL Bergen
Tel. 088 – 1900 300 [algemeen] / 088 - 1900 310 [groepsreizen]
E-mail: info@isropa.nl

Kamer van Koophandel: 59.875.453
IBAN: NL58 INGB 0006 4080 57
BTW-nr.: NL853677396B01

 

Één moment geduld alstublieft, de pagina wordt voor u geladen.