Aangenaam kennis maken!

De bijzondere reizen van Isropa Reizen worden persoonlijk samengesteld en geselecteerd door onze reisspecialisten. Of het nou gaat om een unieke fly-drive naar Cyprus, eilandhoppen naar Griekenland of een groepsreis op maat naar Israël. Persoonlijk advies en service staan bij ons voorop. Graag stellen wij ons aan je voor! Bel of mail ons gerust voor een advies op maat.

Michelle - Reserveringen

Ik ben Michelle en werk een aantal jaar bij het ontzettend gezellige bedrijf Isropa Reizen, mede door de fijne collega’s. Het begon met een stage vanuit mijn MTRO opleiding in Zaandam met een duur van 5maanden op de afdeling reserveringen, toen nog gevestigd in Zaandam. Inmiddels werk ik hier al vele jaren met veel plezier. Ik ben werkzaam op de afdeling reserveringen. Het leukste vind ik het uitwerken van een maatwerk reisvoorstel, denk aan het op maat maken van een fly-drive door het magische Marokko. De route wordt dan helemaal naar wens en budget samengesteld.

De bestemmingen die ik heb bezocht zijn Marokko, Cyprus, Portugal & Malta en mijn favoriete Isropa bestemming is Cyprus. Ik vind dit een heerlijk eiland! Het is een fijne bestemming voor een strandvakantie, maar ook heel leuk om als fly-drive te ontdekken. Aankomende zomer ga ik zelf ook een fly-drive met mijn man en dochter maken. We verblijven in Pissouri, het Akamas gebied, Troodos gebergte & in Ayia Napa. Het eiland heeft een zeer afwisselend landschap, van vlak naar heuvelachtig tot berggebied. Dat maakt het zo leuk. En niet onbelangrijk, je kunt er heerlijk eten.

Michelle op vakantie (21583)

Sandra - Reserveringen

Mijn naam is Sandra en werk sinds 2018 bij Isropa Reizen op de afdeling reserveringen. Als je ons belt is de kans groot dat je mij aan de lijn krijg voor al je vragen over jouw vakantie naar één van onze bijzondere bestemmingen. Ik ben ruim 20 jaar werkzaam in de reiswereld en na jaren achter de balie op een reisbureau gewerkt te hebben heb ik de overstap gemaakt naar een geweldig team met gezellige collega’s in het prachtige Bergerbos.

De Isropa bestemmingen die ik bezocht heb zijn: Israël, Malta, Cyprus, Portugal, Marokko en een aantal Griekse eilanden zoals Kos, Rhodos & Zakynthos. Sinds kort bieden wij namelijk ook Griekenland aan, een echte aanwinst van ons programma. De foto hiernaast is gemaakt in het Timna Park tijdens een studiereis naar Eilat.

Een favoriet kiezen is lastig, ik denk toch Cyprus & het Griekse eiland Zakynthos. Vanwege de veelzijdigheid, prachtige stranden, aardige mensen en het heerlijke eten met een goed glas wijn. Komende zomer ga ik met mijn gezin naar Olympic Lagoon op Cyprus, daar heb ik ontzettend veel zin in.

Reisspecialist Sandra (21612)

Jacqueline - Reserveringen

Mijn naam is Jacqueline en ik ben sinds 1997 werkzaam bij Isropa Reizen. Dat is een lange tijd en daardoor heb ik bijna alles in het bedrijf wel meegemaakt. Ik ben de manager van de afdeling reserveringen van een team dat nu uit 6 personen bestaat. Ik werk naast mijn extra taken die ik als manager heb gewoon mee in het team. Zo blijf ik van alles op de hoogte en dat vind ik juist ook het leuke aan mijn werk, het adviseren en het samenstellen van reizen en zo tot een prachtig reisvoorstel te komen waar iemand na zijn of haar reis nog lang aan terug denkt en een mooi herinnering aan beleeft heeft

Mijn favoriete vakantiebestemming is bij uitstek Cyprus, wij gaan daar gemiddeld 2 keer per jaar naartoe en verveelt nooit. Ik zou het mijn 2e thuis willen noemen! Ik ben met uitzondering van Libanon op elke bestemming van Isropa Reizen geweest. Zo kan ik iedereen goed informeren en veel persoonlijke tips meegeven. Zoals de foto al duidelijk maakt ga ik op vakantie het liefst hardlopen, op Cyprus zijn een paar prachtige loopevenementen. Als het even kan plan ik daar de reis omheen. Daarnaast bezoeken we graag wijngaarden en zijn we te vinden in tal van andere sportieve activiteiten die Cyprus en onze andere bestemmingen te bieden heeft.

Het eiland hoppen op onze nieuwe bestemming Griekenland gaat er zeker van komen. Naast onze eigen bestemmingen zou ik graag nog eens Zuid-Afrika bezoeken.

Jacqueline reisspecialist op vakantie (21593)

Angela - Reserveringen

Ik ben Angela en inmiddels al heel wat jaren werkzaam bij het leuke en gezellige bedrijf Isropa Reizen. Wat begon met een stage van 5 vijf maanden tijdens mijn toeristische opleiding is uitgegroeid tot vele jaren en heel wat mooie reiservaring verder.

Ik ben werkzaam op de reserveringsafdeling en doe dit nog altijd met veel plezier. Het leukste om te doen vind ik de maatwerk aanvragen, de beste route in combinatie met de leukste hotels/riads/poussadas samenstellen binnen (indien mogelijk uiteraard) het budget van de klant. Is het voorstel niet helemaal naar wens? Dan gaan we net zolang door totdat het perfect is!

Mijn favoriete Isropa bestemming is Cyprus. Een heerlijk eiland voor ieder wat wils. Je hebt er prachtige stranden, mooie natuurgebieden voor lekkere wandelingen en/of fietstochten en er zijn volop excursiemogelijkheden. Ga je met het gezin naar Cyprus, ook dan hebben we een aantal erg leuke accommodaties! De bevolking is erg vriendelijk en altijd behulpzaam, ik voel me hier altijd erg fijn.
Op bijna elke Isropa bestemming (m.u.v. Oman, Griekenland en Libanon) ben ik geweest, dus heb je vragen, je kunt ze altijd aan mij stellen!

Reisspecialist Angela (21614)

Audrey - Marketing

Mijn naam is Audrey Ronday en ik ben als relatiemanager onderdeel van de marketing afdeling van Isropa Reizen. Als relatiemanager ben ik verantwoordelijk voor de klantrelaties van Isropa Reizen. Ik wil graag weten wat de behoeften van klanten zijn zodat Isropa Reizen daarop kan inspelen. Het contact met de klant en met mijn collega’s geeft mij energie en ik denk graag mee.

Met Boogschutter als sterrenbeeld zit reizen in mijn bloed. Na mijn opleiding in het toerisme ben ik meteen in de reisbranche terecht gekomen. Ik heb sinds die tijd bij veel mooie reisorganisaties mogen werken, vele indrukwekkende reizen kunnen maken en ik heb het nu erg naar mijn zin bij Isropa Reizen. Prachtige bestemmingen en bijzondere plekjes maken onze reizen speciaal. De inspirerende landenmagazines zijn geweldig om te lezen en met zorg samengesteld. Ik ben er dan ook trots op dat ik met al deze informatie naar de klant toe mag.

Neem gerust contact met mij op wanneer je vragen of ideeën hebt over jouw relatie met Isropa Reizen of wanneer je een afspraak met mij wil plannen om de mogelijkheden te bespreken.

Audrey Ronday - Groepsreizen & Incentives (19828)

Vernanda - Marketing

Mijn naam is Vernanda Appelman en ik werk nu ruim 3 jaar bij Isropa Reizen op de marketingafdeling. Ik hou me met name bezig met alle communicatie op social media, verstuur wekelijks leuke nieuwsbrieven en bedenk graag hoe we jullie, onze klanten, het beste kunnen inspireren voor een volgende vakantie.

In die drie jaar dat ik nu bij Isropa Reizen werk ben ik regelmatig in Portugal geweest. Ik heb ondertussen alle regio’s gezien dus mocht je op zoek zijn naar een leuke accommodatie of bijzondere plekje dan help ik je graag. Mijn leukste reis naar Portugal was afgelopen oktober toen we met een groep reisagenten van het gezellige Porto, via Noord-Portugal, Centraal en Lissabon kust naar de bruisende hoofdstad Lissabon zijn afgereisd.

Naast Portugal ken ik ook de bestemmingen Cyprus, Marrakech, Israël en Jordanië goed! Afgelopen jaar ben ik zelf op vakantie naar Jordanië geweest en dit is toch wel mijn favoriete vakantiebestemming geworden. Wat een ontzettend indrukwekkende en veelzijdige vakantiebestemming! Met name de Wadi Rum woestijn vond ik echt geweldig en kan deze bestemming dan ook echt aan iedereen aanraden.

Reisspecialist Vernanda (21615)

Myriam - Reserveringen

Mijn naam is Myriam Hendriks en ik werk sinds begin dit jaar bij Isropa Reizen op de afdeling reserveringen. Nog maar een ‘newbie’ dus, maar de reiswereld is me absoluut niet vreemd. Ik heb mijn sporen in de toeristische sector in de afgelopen krappe 40 jaar wel verdiend en durf mezelf een beetje een professional te noemen.

Ik prijs me gelukkig dat ik zo’n beetje alle uithoeken van de wereld heb mogen bezoeken en zolang ik met andere culturen in aanraking kom en actief bezig kan zijn in de natuur ben ik happy. Een favoriete bestemming heb ik niet echt, maar ik heb wel heerlijke herinneringen aan het eilandhoppen in Griekenland van afgelopen zomer. Wat een diversiteit op de verschillende eilanden, wat een gastvrijheid en wat te denken van het fantastische Griekse eten! Ook denk ik met heel veel plezier terug aan mijn bezoek aan Portugal enkele jaren geleden, een fietstocht langs de kust in de omgeving van Lissabon, een willekeurige ontmoeting onderweg en natuurlijk de onvervalste, overheerlijke port. En dan de geluiden en geuren van de avond dat ik op een dakterras in Marrakech zat met uitzicht op Djeema el Fna, genietend van het spektakel om me heen, ze zijn in mijn geheugen gegrift. Beleven, daar draait het wat mij betreft om. Ik vind het heerlijk om reizen samen te stellen aan de hand van specifieke wensen en heel fijn om bij te dragen aan een onvergetelijke vakantie voor elke klant!

Reisspecialist Myriam (21616)

Erik - Product Marketing

Mijn naam is Erik Naaktgeboren, senior product- en contentmanager. Ik ben verantwoordelijk voor ons mooie product op de bestemmingen Cyprus, Portugal en Israël. Daarnaast ben ik samen met mijn collega’s Leonie en Madelon verantwoordelijk voor de content en het beheer van ons back-office systeem en de website. Tenslotte ben ik met mijn bijna 30 jaar Isropa ervaring voor veel collega’s een aanspreekpunt voor van alles en nog wat.

Naast mijn ‘eigen’ bestemmingen Cyprus, Portugal en Israël kun je me ook van alles vragen over Marokko, Jordanië en Libanon. Voor Griekenland, Oman en Malta stuur ik je veiligheidshalve graag door naar Leonie of Annelies.

Mijn mooiste vakantie ooit was een trekking in Nepal. Tegenwoordig ga ik graag op vakantie naar Portugal, Griekenland en Cyprus. Op vakantie lees ik graag, ga uit eten, rondrijden/lopen, het land “zien”, maar toch vooral: relaxen. Op mijn wensenlijstje staat nog ‘Football groundhopping’ langs de traditionele Engelse voetbalclubs uit de lagere divisie. Dus geen Emirates Stadium, maar Craven Cottage.

Reisspecialist Erik (21617)

Lotte - Reserveringen

Ik ben Lotte Landman en werk sinds kort bij Isropa Reizen. Nadat ik mijn toeristische opleiding HTRO had afgerond, ben ik bij diverse bedrijven in de reiswereld werkzaam geweest. Zowel in binnen- en buitenland heb ik zeer veel leuke en nuttige ervaringen opgedaan. Nu al ervaar ik wat een hecht bedrijf Isropa Reizen is, waarbij er hard wordt gewerkt om mooie reizen en belevenissen aan te bieden.

Mijn favoriete vakantiebestemming is tot nu toe Portugal. De ongerepte natuur met de watervallen en wilde paarden in natuurpark Peneda Gerês vind ik geweldig maar ook de verschillende steden zijn een aanrader om te bezoeken. Denk aan de middeleeuwse vestingstad Óbidos met zijn schattige straatjes en rijke historie waar je in alle rust doorheen kan slenteren of het beleven van de stad Porto via een boottocht over de Douro en daarna gieten van vers gevangen vis op een van terrasjes aan de kade. Alleen de prachtige Fado muziek ontbreekt nog om terug te dromen naar Portugal. Heerlijk genieten: de vakantiesfeer is compleet!

Lotte in Porto Portugal (21580)

Leonie- Product Marketing

Mijn naam is Leonie Houtenbos en ik ben product- en contentmanager. Ik ben verantwoordelijk voor ons mooie product in Jordanië, Marokko, Oman en Malta. Deze bestemmingen heb ik hierdoor al meerdere malen mogen bezoeken en ik kan je er dan ook alles uit eigen ervaring over vertellen. Maar ook Cyprus, Portugal en Israël heb ik mogen bezoeken voor het werk en daarnaast heb ik op vele Isropa-bestemmingen ook al heerlijk vakantie mogen vieren: Cyprus, Jordanië, Malta, Marokko en Portugal.

Daarnaast ben ik samen met mijn collega’s Erik, Vernanda en Madelon verantwoordelijk voor de content en het beheer van ons back-office systeem en de website.

Mijn favoriete bestemming is toch wel een moeilijke keuze, maar een paar jaar geleden ben ik in Colombia geweest en dat was toch wel echt een fantastische bestemming! Maar een stedentrip of strandvakantie dichterbij huis is ook altijd goed. Op vakantie trek ik er het liefst op uit om het land te ‘zien’, maar natuurlijk ook lekker relaxen, uit eten en (hopelijk) van het mooie weer genieten.

Reisspecialist Leonie (21578)

Annelies- Product Marketing

Ik ben Annelies van Turenhout en werk sinds december 2019 bij Isropa als Senior Productmanager. Ik ben verantwoordelijk voor Griekenland, de productsamenstelling, de inkoop, het schrijven van teksten voor de website en magazines en alle commerciële activiteiten om Griekenland op de kaart te zetten.

In mijn werkzame leven ben ik altijd verantwoordelijk geweest bij diverse touroperators voor de landen rondom de Middellandse Zee. Van Portugal tot het Midden Oosten.

Ik heb best wel veel favorieten, bij voorkeur rondom de Middellandse Zee, maar ik zeg altijd als ik Nederland moet verlaten, dan is Griekenland mijn eerste keuze. Dat heeft vast te maken dat ik hier een aantal jaren gewoond heb, maar ook in de loop der jaren veel vrienden gemaakt heb. Ik ben gek op de mentaliteit, het heerlijke eten, de muziek en natuurlijk het heerlijke klimaat. Daarnaast kun je in Griekenland alle kanten op, er zijn zoveel verschillende bestemmingen, cultuur, strand, bruisende steden en de warmte van Griekse gastvrijheid.

Reisspecialist Annelies (21620)

Madelon - Marketing

Ik ben Madelon Seignette en ben commercieel product owner bij Isropa Reizen. Ik werk sinds januari 2020 bij Isropa Reizen en moet nog veel van onze bestemmingen ontdekken. Ik ben eigenlijk een enorme Italië fan dus ik ga eindelijk mijn horizon verbreden.

Mijn favoriete bestemming is Corfu in Griekenland. Dit groene eiland biedt een enorme variatie aan kust en heeft prachtige stranden, sommige alleen met de boot te bereiken. Het eten is er heerlijk en de bewoners zijn vriendelijk. Corfu stad is prachtig authentiek, ondanks het toerisme. Mijn favoriete plekje is bar/restaurant 7th Heaven in Peroulades, het is even zoeken maar je hebt er een uniek uitzicht en prachtige zonsondergang!

Reisspecialist Madelon (21841)