Palmeras y Dunas
BewarenToegevoegd aan bewaarde vakanties
Aan de voet van de zandduinen
Verblijf in tent of hotelkamer
Met zwembad
Algemeen
Merzouga is een klein dorp aan de rand van de zandduinen van Erg Chebbi, gelegen op zo’n 45 kilometer van Erfoud. Het tentenkamp Palmeras y Dunas ligt aan de voet van de Merzouga zandduinen met een werkelijk adembenemend uitzicht.

Het kamp is enkel per 4x4 bereikbaar. Op loopafstand van het kamp vind je de immense zandduinen. Je kunt er ook voor kiezen om met een kameel de duinen in te trekken. Vooral tijdens zonsondergang en zonsopkomst zijn de duinen een magische plek om te verblijven. Zo is de zonsopkomst het zeker waard om eerder voor je bed uit te gaan.

Voor een echte woestijnervaring kun je er ook voor kiezen om in een tent midden in de Merzouga zandduinen te overnachten. En wil je graag net ietsje meer comfort? Dan kun je bij Palmeras y Dunas er ook voor kiezen om in een hotelkamer te overnachten.
Ligging
Aan de voet van de Merzouga zandduinen
Kamers
Tent
Eenvoudig

2 bedden

Gemeenschappelijke toilet- en doucheruimte

Vlakbij het hotelgebouw
Tent duinen
Eenvoudig

Midden in de duinen
Hotelkamer
Eenvoudig

Eigen badkamer met bad/douche
Faciliteiten
Algemeen
Receptie

Zwembad

Terras met zitjes

Kampvuur

Totaal 40 tenten en 40 hotelkamers
Eten en drinken
Restaurant

Bar

Verblijf op basis van halfpension
Goed om te weten
Wij raden u aan om een transfer bij te boeken; u wordt dan per 4WD vanaf hotel Palm's in Erfoud naar het kamp gebracht. Op dit moment is het helaas (nog) niet mogelijk om deze online bij te boeken, neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling of vermeld dit tijdens boeken dan nemen wij contact met u op.