Stedenreis Porto

Wij hebben al vele groepsreizen naar de indrukwekkende wijnstad Porto mogen organiseren. Omdat iedere groep uniek is, vernemen wij graag jouw wensen om zo tot een passend voorstel te komen. Wij geven je graag tips gebaseerd op onze eigen (reis)ervaringen. Of je nu met 20 personen op reis gaat met een ruim budget of met 100 personen met een minder ruim budget: voor iedereen hebben wij een reis op maat!

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Neem contact met ons op via 088 1900 310 of stuur een e-mail!


Voorbeeldreis Porto

Voorbeeld 3-daagse stedenreis naar de indrukwekkende wijnstad Porto. Deze reis kan geheel naar wens en budget aangepast worden.

Dag 1

Nadat je bent aangekomen in Porto, word je naar het hotel gebracht voor de check-in.

In de middag maak je een fietstour door de stad langs de bekendste highlights van Porto. De smalle straatjes leiden je langs eeuwenoude gebouwen, gezellige stadspleintjes en bijzondere monumenten.

De avond is ter vrije besteding, maar kan naar wens en budget voor je verzorgd worden.

Dag 2

Na het ontbijt start je de dag met een ontspannen boottocht langs de verschillende bruggen die Gaia en Porto met elkaar verbinden.

Na de lunch vertrek je richting het stadje Vila Nova de Gaia voor een bezoek aan een wijnhuis en geniet je aansluitend een wijnproeverij.

De avond kan je op eigen gelegenheid invullen.

Dag 3

Deze dag mag je volledig zelf inrichten. Ook kunnen wij een excursie voor jou organiseren naar Braga, Barcelos en Vila do Conde vlakbij het strand.