Stedenreis Marrakech

Voorbeeldreis 3 dagen Marrakech, de parel van het Zuiden. Een lust voor de zintuigen en heel veel te ontdekken en te ondernemen. Deze reis kan geheel naar wens en budget aangepast worden.

Dag 1

Na aankomst op de luchthaven wordt u opgehaald en naar de Agafay woestijn gebracht, op ca. 45 minuten rijden vanaf Marrakech. Na een welkomstdrankje maakt u een spectaculaire tocht per quad of buggy door de woestijn. Uw gids laat u langs de mooiste plekjes rijden. Na de tocht kunt u genieten van de lunch bij de accommodatie. In de middag zult u de traditionele manier van reizen in Marokko ervaren tijdens een onvergetelijke tocht per kameel door het schilderachtige landschap.

’s Avonds staat er een heerlijk diner voor u klaar. Indien u wilt (en indien het weer het toelaat) kunt u ’s avonds laat nog naar de prachtige sterrenhemel kijken. U overnacht in een goed ingerichte tenten met goed bed en eigen badkamer met douche.

Dag 2

Na het uitchecken vertrekt u vroeg in de ochtend per 4 x 4 jeep richting Marrakech, naar een het startpunt van de ballonvlucht. Bij aankomst volgt de voorbereiding van de ballonnen, waarna u kunt opstijgen. Tijdens de vlucht heeft u een prachtig uitzicht op berber dorpen, woestijnoase, diepe valleien en de voorkant van de bergen van de Hoge Atlas. Tijdens een V.I.P. vlucht nuttigt u het ontbijt tijdens de vlucht, een unieke ervaring! Na de ballonvlucht vertrekt u richting het hotel waar u de bagage alvast kunt neerzetten. Daarna gaat u door naar het startpunt van een culinaire fietstocht inclusief lunch. U proeft diverse gerechten en verschillende smaken en u krijgt te horen hoe diverse kruiden gebruikt worden in de gerechten. In de avond nuttigt u het diner in een restaurant in Marrakech.

Dag 3

Na het ontbijt, het uitchecken en alle mooie indrukken wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht naar Amsterdam.