Unieke reizen naar Israël

Wij hebben al vele culinaire groepsreizen naar veelzijdig Israël mogen organiseren. Omdat iedere groep uniek is, vernemen wij graag jouw wensen om zo tot een passend voorstel te komen. Wij geven je graag tips gebaseerd op onze eigen (reis)ervaringen. Of je nu met 20 personen op reis gaat met een ruim budget of met 100 personen met een minder ruim budget: voor iedereen hebben wij een reis op maat!

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Neem contact met ons op via 088 1900 300 of stuur een e-mail!

Voorbeeld culinaire reis Israël

Everyday Plantpower en Isropa Reizen bieden je gezamenlijk de mogelijkheid om dit zelf te ervaren door een geweldige culinaire reis aan te bieden. Je kunt kiezen uit een 4 of 8-daagse reis!

Beide reizen zijn voor iedereen die van lekker eten, koken, zon en cultuur houdt. Je reist met een groep van maximaal 12 personen waarmee je in de beste plantaardige restaurants eet, de hoogtepunten van Tel Aviv veelal wandelend bezoekt en de stad écht ontdekt.

Maar je gaat ook zelf aan de slag! Je neemt deel aan workshops geleid door Israëlische topchefs. Natuurlijk krijg je alle recepten, en hiermee een vleugje Midden-Oosten, mee naar huis!

Gastronomie - Israël  (16044)

Een 8-daagse reis voor iedereen die van koken, lekker eten en cultuur houdt!

Israël, een land vol historie, cultuur, prachtige natuur, Bijbelse plaatsen en dé plek waar drie geloven samenkomen in die ene stad, Jeruzalem. Maar ook het land van zon, zee, strand, uitgaan én voortreffelijk eten. In Tel Aviv is dit allemaal te vinden. Een stad aan de Middellandse Zee met fantastische witte zandstranden, een zeer relaxte sfeer, UNESCO erkende architectuur en een uitgaansleven van wereldklasse. Echt een moderne stad waar oost en west samenkomen.

De Israëlische keuken wordt wereldwijd als één van de beste gezien. In Tel Aviv wordt het leven uitbundig gevierd en heeft het predicaat “plantaardige hoofdstad van de wereld” gekregen. De stad is enorm rijk aan 100% plantaardige restaurants, maar ook de reguliere restaurants zijn bijna allemaal voorzien van de sticker “Vegan friendly”. Hier is het uitstekend toeven voor de culinaire reiziger!

Gastronomie - Israël  (16049)

Vertrekdata en omschrijving van de reizen

Heb je interesse in een culinaire reis naar Israël en ben je benieuwd hoe het dagprogramma eruit ziet? Klik hieronder voor de 4-daagse reis en de 8-daagse reizen.

Bekijk hier de 4-daagse reis met vertrek op 15 november 2020.
Bekijk hier de 8-daagse reis met vertrek op 1 november 2020.

Gastronomie - Israël  (16046)