Wandelreis Portugal

Wij hebben al vele groepsreizen naar het veelzijdige Portugal mogen organiseren. Omdat iedere groep uniek is, vernemen wij graag jouw wensen om zo tot een passend voorstel te komen. Wij geven je graag tips gebaseerd op onze eigen (reis)ervaringen. Of je nu met 20 personen op reis gaat met een ruim budget of met 100 personen met een minder ruim budget: voor iedereen hebben wij een reis op maat!

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Neem contact met ons op via 088 1900 310 of stuur een e-mail!

Voorbeeld wandelreis Portugal

Voorbeeld 4-daagse wandelreis naar Centraal Portugal, met prachtige landschappen. Deze reis kan geheel naar wens en budget aangepast worden.

Dag 1

Bij aankomst in Porto word je opgehaald en naar Serra da Estrela gebracht, een streek met prachtige landschappen en indrukwekkend steile hellingen. Onderweg maak je een stop voor de lunch, waarna je in de middag aankomst bij het hotel in Serra da Estrela. Hier kan je genieten van de rust en de stilte van de bergen.

Dit natuurpark leent zich uitstekend om te wandelen en tochten te maken te paard of per fiets. Er zijn ongeveer 375 km wandelpaden uitgezet met verschillende moeilijkheidsgraad, zodat je zeker een pad zult vinden dat past bij jouw conditie. Wellicht kan je vandaag al een (kortere) wandeling maken.

Dag 2

Na een heerlijk ontbijt is het vandaag tijd om de wandelschoenen aan te trekken. Met gids of individueel kan je kiezen tussen diverse wandelpaden door het Serra da Estrela. Het vertrek is direct vanuit het hotel en lunchpakket krijg je mee.

Bij terugkomst kan je genieten van de spa, sauna en het binnen zwembad met zonneterras (geopend in de zomer).

Dag 3

Na het ontbijt is het vandaag tijd om de omgeving per fiets te verkennen. Met een e-bike en gids verken je de omgeving en kan je zelfs over de steilere wegen fietsen. Na de tocht is het tijd voor de lunch en heb je de middag ter vrije besteding om nog een wandeling te maken of te relaxen.

Dag 4

Na het ontbijt en het uitchecken, vertrek je naar de luchthaven van Porto voor de terugvlucht naar Amsterdam.