Fly & Drive De bezienswaardigheden van Cyprus ***

Rondreizen Cyprus | Cyprus

  • huurauto incl.
  • Met uw eigen huurauto
  • Privé rondreis op eigen gelegenheid
  • De belangrijkste hoogtepunten
  • Larnaca, Nicosia, Troodos, Paphos, Limassol

Over De bezienswaardigheden van Cyprus

Een perfecte manier om Cyprus te ontdekken is met een eigen auto. Reis in uw eigen tempo, maak stops waar u maar wilt en ervaar Cyprus op geheel eigen wijze. De wegen op Cyprus zijn goed en de bewegwijzering is over het algemeen duidelijk. Mocht het toch een keer gebeuren dat u de weg kwijtraakt dan zal de vriendelijke en gastvrije bevolking u ongetwijfeld weer de goede kant op sturen. De afstanden die u dagelijks aflegt variëren , maar zijn vaak nog geen 100 km per dag. Kortom : de ideale manier om in alle rust en op uw eigen ontspannen manier Cyprus te beleven.
De 8-daagse reis voert u langs de mooiste plekjes op Cyprus. In Larnaca zijn dat onder meer de St. Lazaruskerk, het Turkse Fort en het oude Kition. Op weg naar de hoofdstad Nicosia passeert u pittoreske oorspronkelijke dorpjes. Nicosia heeft oude Venetiaanse stadsmuren en het Cyprus Museum heeft het beeld van Aprhodite in haar collectie. Via het Troodos gebergte reist u verder naar Platres. Bekijk hier het Kykkos klooster met haar fraaie iconen. Bezoek in het havenplaatsje Paphos de archeologische opgraving met de Romeinse villa's en hun prachtige mozaïekvloeren om daarna te genieten van de zon, de zee en het strand. Bewonder bij Petra tou Romiou de geboorteplaats van de bekoorlijke Aphrodite alvorens u ronddwaalt door de oude Romeinse stad Curium. Flaneer door de oude stad van Limassol langs winkeltjes en terrasjes. Op de luchthaven van Larnaca levert u op laatste dag de auto weer in.

Dagprogramma

01: Amsterdam-Larnaca, hotel Livadhiotis City
02: Larnaca
03: Larnaca-Nicosia-Platres, hotel New Helvetia, ca. 180 km
04: Platres-Troodos ca. 100 km
05: Platres-Paphos, hotel Queen's Bay, ca. 120 km
06: Paphos
07: Paphos-Limassol, hotel Harmony Bay, ca. 70 km
08: Limassol-Larnaca-Amsterdam

Hoogtepunten

- Larnaca
- Nicosia
- Troodos gebergte
- Kloosters
- Paphos
- Limassol

Vlucht informatie

U vliegt met Transavia naar Larnaca.

Auto huur

Verderop in deze website tijdens het boeken vindt u meer informatie over uw huurauto. U ziet er de voorwaarden en ook kunt u kiezen voor een grotere auto of meerdere auto's indien u met een grotere groep boekt.

Reisleiding

Isropa heeft op Cyprus eigen reisleiding die u opwacht op het vliegveld en u met raad en daad zal bijstaan. Tijdens de fly-drives zijn zij in noodgevallen natuurlijk telefonisch bereikbaar.

Inclusief

- Vlucht Amsterdam-Larnaca v.v. met Transavia
- Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslag
- Handbagage
- 7 nachten in standaard kamer of kamer landzicht (Harmony Bay in Limassol kamer zijzeezicht) o.b.v. logies/ontbijt
- 7 dagen huurauto categorie B1 van Sixt
- Diensten van onze lokale agent op Cyprus
- Diensten van de Isropa reisleiding op Cyprus
- Reisgids Cyprus

Exclusief

- Ruimbagage
- Overige maaltijden
- Uitgaven van persoonlijke aard
- Fooien
- Reis- en/of annuleringsverzekering
- Bijdrage Calamiteitenfonds

Goed om te weten

Bij reizen met vertrek in de periode november t/m maart verblijft u in het Troodos gebergte in het dorp Kakopetria in hotel Linos Inn en in Paphos in hotel Veronica (hier verblijft u o.b.v. halfpension). U kunt de reis verlengen met elke accommodatie op Cyprus op deze website. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze reserveringsafdeling via e-mail of telefonisch via 088-19 00 133.
Wijzigingen in het programma voorbehouden. De routesuggesties die wij voor u hebben uitgewerkt kunnen ook naar eigen inzicht worden aangepast, zowel in dagen als in de te bezoeken plaatsen.
Boekt u het volledige fly-drive arrangement bij Isropa (vluchten, huurauto en overnachtingen) dan ontvangt u bij uw reisbescheiden van ons een uitgebreid document met routesuggesties, reistips, aanrijroutes en een goede wegenkaart.

Cyprus

Een ideale bestemming voor een heerlijke zonvakantie! Cyprus is echter veel meer dan alleen maar zon, zee en strand. Cyprus is bedeeld met pittoreske vissersplaatsen, idyllische bergdorpjes en een ruig natuurgebied. Daarnaast bezit het door haar strategische ligging veel cultuurschatten. Op zoek naar een mooie combinatie hiervan tijdens uw vakantie? Boek dan uw vakantie naar Cyprus.

Lees verder

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekluchthaven

Begin met boeken: selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later

Één moment geduld alstublieft, de pagina wordt voor u geladen.