Fly & Drive Couleur Locale 8 dagen

Rondreizen Cyprus | Cyprus

  • huurauto incl.
  • Met uw eigen huurauto
  • Privé rondreis op eigen gelegenheid
  • Overnachten in "couleur locale" hotels
  • Het "echte" Cyprus
  • Paphos, Troodos, Tochni, Pissouri

Over Couleur Locale *** 8 dagen

Een perfecte manier om Cyprus te ontdekken is met een eigen auto. Reis in uw eigen tempo, maak stops waar u maar wilt en ervaar Cyprus op geheel eigen wijze. De wegen op Cyprus zijn goed en de bewegwijzering is over het algemeen duidelijk. Mocht het toch een keer gebeuren dat u de weg kwijtraakt dan zal de vriendelijke en gastvrije bevolking u ongetwijfeld weer de goede kant op sturen. De afstanden die u dagelijks aflegt variëren , maar zijn vaak nog geen 100 km per dag. Kortom: de ideale manier om in alle rust en op uw eigen ontspannen manier Cyprus te beleven.

Uw reis begint in Paphos. Een prachtige tocht voert u naar het Troodos gebergte. Onderweg bezoekt u het Kykkos klooster. Maak ook de fraaie wandeling naar de Kaledonia waterval bij Platres. Het wijndorp Omodos herbergt een fraaie antieke druivenpers. Het nabij gelegen Agros is bekend om ambachtelijke rozenproducten. In het bergdorpje Kakopetria met haar schilderachtige straatjes en gezellige terrasjes is het goed toeven. Inmiddels bent u aangekomen op het oostelijke deel van het eiland. De omgeving van Tochni is een heerlijk gebied om te wandelen. Neem vooral ook een kijkje in het archeologisch interessante dorpje Choirokoitia.
Vervolgens reist u weer westwaarts. Ook de omgeving Anogyra is een perfect wandelgebied. U zit op slechts een kwartiertje rijden van een van de mooiste stranden van Cyprus, Pissouri Beach. De opgraving van Curium is een bezoek zeker waard. Aan het einde van de reis rijdt u weer terug naar Paphos voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Dagprogramma

01: Amsterdam-Paphos, hotel King's
02: Paphos
03: Paphos-Platres, hotel New Helvetia, ca. 110 km
04: Platres-Tochni, appartementen Eveleos, ca. 80 km
05: Tochni
06: Tochni-Anogyra, studio's Nicolas & Maria, ca. 60 km
07: Anogyra
08: Paphos-Amsterdam

Hoogtepunten

- Paphos
- Kykkos klooster
- Troodos gebergte
- Wijndorp Omodos
- Natuurgebied Tochni
- Opgravingen Curium

Vlucht informatie

U vliegt met Transavia naar Paphos. Bij vertrek in de periode november t/m maart naar Larnaca.

Auto huur

Verderop in deze website tijdens het boeken vindt u meer informatie over uw huurauto. U ziet er de voorwaarden en ook kunt u kiezen voor een grotere auto of meerdere auto's indien u met een grotere groep boekt.

Reisleiding

Isropa heeft op Cyprus eigen reisleiding die u opwacht op het vliegveld en u met raad en daad zal bijstaan. Tijdens de fly-drives zijn zij in noodgevallen natuurlijk telefonisch bereikbaar.

Inclusief

- Vlucht Amsterdam-Paphos v.v. met Transavia; bij vertrek in de periode november t/m maart Amsterdam-Larnaca v.v.
- Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslag
- Handbagage Transavia
- 7 overnachtingen in standaard kamer o.b.v. logies/ontbijt en appartement o.b.v. logies
- 7 dagen autohuur categorie B1 van Sixt
- Diensten van onze lokale agent op Cyprus
- Diensten van de Isropa reisleiding

Exclusief

- Overige maaltijden
- Uitgaven van persoonlijke aard
- Fooien
- Reis- en/of annuleringsverzekering
- Bijdrage Calamiteitenfonds
- Ruimbagage

Goed om te weten

Hotel Kings in Paphos is geen "couleur locale" accommodatie, maar een kleinschalig, intiem familiehotel. Bij vertrek in de periode november t/m maart ziet het programma er als volgt uit: dag 1 Amsterdam-Larnaca, overnachting Eveleos appartementen in Tochni dag 2 overnachting Eveleos appartementen in Tochni dag 3 overnachting Linos Inn in Kakopetria (Troodos) dag 4 en 5 overnachting King's in Paphos dag 6 en 7 overnachting Nicolas & Maria in Anogyra dag 8 Larnaca-Amsterdam U kunt de reis verlengen met elke accommodatie op Cyprus op deze website. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze reserveringsafdeling via e-mail of telefonisch via 088-19 00 133.
Wijzigingen in het programma voorbehouden. De routesuggesties die wij voor u hebben uitgewerkt kunnen ook naar eigen inzicht worden aangepast, zowel in dagen als in de te bezoeken plaatsen.
Boekt u het volledige fly-drive arrangement bij Isropa (vluchten, huurauto en overnachtingen) dan ontvangt u bij uw reisbescheiden van ons een uitgebreid document met routesuggesties, reistips, aanrijroutes en een goede wegenkaart.

Cyprus

Een ideale bestemming voor een heerlijke zonvakantie! Cyprus is echter veel meer dan alleen maar zon, zee en strand. Cyprus is bedeeld met pittoreske vissersplaatsen, idyllische bergdorpjes en een ruig natuurgebied. Daarnaast bezit het door haar strategische ligging veel cultuurschatten. Op zoek naar een mooie combinatie hiervan tijdens uw vakantie? Boek dan uw vakantie naar Cyprus.

Lees verder

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekluchthaven

Begin met boeken: selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later

Één moment geduld alstublieft, de pagina wordt voor u geladen.